死神bleach brave souls 有千年血戰篇卍解!!

1001 回覆
26 Like 7 Dislike
插件用唔同屬是咪冇咁好

用埋千血柒番谷用邊3個插件最好

無10 lvlink slot 用咩屬都一樣
千血柒頭直接用3隻-CD

-CD for PVE
PVP用強攻/減傷
插件用唔同屬是咪冇咁好

-CD for PVE
PVP用強攻/減傷

有冇人會全強攻架
插件用唔同屬是咪冇咁好

-CD for PVE
PVP用強攻/減傷

有冇人會全強攻架

有 不過柒頭佢特性係-CD all in-CD爽好撚多
我想問,我首抽抽中咗隻5星心屬京樂春水。因為用咗500石都係抽曬4星,我升春水上咗6星。我想問是否明智的選擇。
諗住課金,點知800港紙先換得10抽,好似好唔抵,,....
我想問,我首抽抽中咗隻5星心屬京樂春水。因為用咗500石都係抽曬4星,我升春水上咗6星。我想問是否明智的選擇。
諗住課金,點知800港紙先換得10抽,好似好唔抵,,....

重刷 抱歉

重刷 抱歉

前幾頁有list 中咩開波好
插件用唔同屬是咪冇咁好

-CD for PVE
PVP用強攻/減傷

有冇人會全強攻架

原來小白係ALL IN -CD

重刷 抱歉

再唔係 我建議你等月中pool 好快 應該16日就出
有無邊隻打返黎既5星值得練黎做插卡?
插件用唔同屬是咪冇咁好

-CD for PVE
PVP用強攻/減傷

有冇人會全強攻架

原來小白係ALL IN -CD

我本身都係用強攻傷插件
而家見到我有兩隻係+12%-CD,剩係插兩隻個效果會唔會唔明顯?
如果唔係有師兄開尼個post,我都唔知死神出左尼隻game
好鍾意死神個世界觀同D角色,D隊長名同招式名都好撚型,型過One Piece好多。

重刷 抱歉

TB 買個AC 重好啦

$800 先10抽
如果唔係有師兄開尼個post,我都唔知死神出左尼隻game
好鍾意死神個世界觀同D角色,D隊長名同招式名都好撚型,型過One Piece好多。

死神好睇過OP好多

BTW 尼你老母
任務隻藍染值唔值得投資上6星?
5星得1x%強攻 同12%回血
升完有好似18%同16%回血
新手冇其他插件好用
老老實實熱血漫畫黎講死神既變身睇極都唔會厭
畫得又型又勁但永遠都唔係屈哂機

巴打真係有睇漫畫
星十字軍個幾個英文字都唔叫屈機
我錯了,隻千血小白而家36%-CD,1技cd5秒
如果剩低個位插隻12或隻14真係突破天際
劇情方面,去到後尾真係
不過單論角色,死神真係冇得頂,浦原喜助,京樂尼D真係型到pk

所有送返嚟嘅亂舞5星

重刷 抱歉

TB 買個AC 重好啦

$800 先10抽

其實係700 20抽

ching sick ball

巴打真係有睇漫畫
星十字軍個幾個英文字都唔叫屈機

假面班撚屌咪唔係囉
劇情方面,去到後尾真係
不過單論角色,死神真係冇得頂,浦原喜助,京樂尼D真係型到pk

竟然用腦睇死神!?
死神淨係睇畫就算 真心滿足
劇情方面,去到後尾真係

竟然用腦睇死神!?
死神淨係睇畫就算 真心滿足

同埋 尼你老母

所有送返嚟嘅亂舞5星

咩叫亂舞5星?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞