死神bleach brave souls 有千年血戰篇卍解!!

1001 回覆
26 Like 7 Dislike

岩岩開game,首抽尼隻,想問師兄們o唔okay?
再刷咩角色會好D?

見好似有返D人玩返 咁出個list
有咩首抽建議 係而家大池度抽到嘅(大池姐係最底有隻垃圾一護個個)

力屬 : 6手5刃 共刀一護

技屬 : 完現一護 共刀響河 天鎖斬月 完現碎蜂(而家6%個pool有)

速屬 : 2周年記念一護 8刃 完現劍八(姐係速劍)

心屬 : 隊長服銀 共刀戀次 石田老豆(而家6%個pool有)

知屬 : 二刃 四刃

係咁多
千血個4隻 速春水 技白哉 力日番谷 知狗 係屈到仆街(除左白哉) 但因為唔會係大池度出現 所以無提及
等佢翻炒啦 應該係12月尾嘅事 到時可能出緊第2彈第3彈嘅千血角

(以上係引用第6頁既巴打)
雖然咁多位新入坑同重玩應該忙住打石打晶
但真係強烈建議大家打哂60萬先
因為7日至13日強化晶石2倍量
13日至20日崩玉3倍跌率 到時你地再打都唔遲

咁啲藍卷咪應該用崩玉度
點解而家打 co op 冇咗石拎

你話初顏?最多600粒,每個人3粒 即係你遇左200個第一次同佢協力既人之後就會無得再拎

再刷咩角色會好D?

一開始第一抽得番力劍8 叫做有d 用

你話初顏?最多600粒,每個人3粒 即係你遇左200個第一次同佢協力既人之後就會無得再拎

咁以後咁就冇得刷石

其他得呢d 有冇話邊隻啱打pvp 劍8仲升緊

速劍 力5刃 狗
推普攻 插 -傷

啱呀 用普攻角PVP好過強攻角
不過6手5刃無霸體 你可以用春水住住先
速劍八係咪金兔棒+兔棒5星+兔棒4星最好?
之後3個插件插晒減傷20%

當你有隊長袍 狗棒的話 件4星棒可以掉咗佢
減傷就永遠都啱
想問下d鴨棒果d係合上去定抽?
同埋 浦原果d強化石up既support技 可唔可以疊加?
姐係每隻角都裝浦原 會7+7+7%?

前面有講
答案係 係 你可以3隻角都插哂跌石/跌錢support去打 會疊加
速劍八係咪金兔棒+兔棒5星+兔棒4星最好?
之後3個插件插晒減傷20%

當你有隊長袍 狗棒的話 件4星棒可以掉咗佢
減傷就永遠都啱

隊長袍我差知屬就齊晒
反而兔棒狗棒就偏埋一個屬,鴨棒一碌都無
有冇邊幾隻有用可以升
升緊海燕 雪緒同 好多隻眼果隻十刃
想問佢地玩普攻定強攻嫁

有冇邊幾隻有用可以升
想問佢地玩普攻定強攻嫁

毒蜂 其他可以由佢
一心囉 升多隻做support
有冇邊幾隻有用可以升
想問佢地玩普攻定強攻嫁

毒蜂 其他可以由佢

毒蜂係邊隻
插件要點先可以有最大加成
有冇邊幾隻有用可以升
想問佢地玩普攻定強攻嫁

毒蜂 其他可以由佢

毒蜂係邊隻

第二張圖 技屬女
插件要點先可以有最大加成

係個盤點到點滿最右個行,有d擺位好似唔同,你自己睇下邊d係會加插件效果
有d角色係唔洗上6星就可以有最大效果,有d就要上6星,詳細係呢到睇
http://jp.bravesouls.fyi/soul-traits/
想問技一護依啲舊角有冇可能會復刻?

抽大pool
佢d屬性pickup好似全部都伏伏地咁

再刷咩角色會好D?

呢隻係兩年前 第一批出既角 廢的
可以重刷
如果係知屬既4刃就可以開GAME
降臨既強化晶2倍係咪唔計雫?即係剩係用黎強化6星既石先有2倍?
降臨既強化晶2倍係咪唔計雫?即係剩係用黎強化6星既石先有2倍?

佢之前有連埋 而家無

勁野9成人會復刻 但幾時呢?就不得而知

多數會掉係出新角pool前一個復刻(無錯 就係咁賤)

勁野9成人會復刻 但幾時呢?就不得而知

多數會掉係出新角pool前一個復刻(無錯 就係咁賤)

https://jp.bravesouls.fyi/gacha/ 比個網你研究下
有冇邊幾隻有用可以升
想問佢地玩普攻定強攻嫁

呢批角 都比較舊了 新年果排棄左GAME ?
得技屬既毒X蜂 係叫仲有少少價值

佢之前有連埋 而家無

屌,我仲諗住買符刷,而家慳返
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞