死神bleach brave souls 有千年血戰篇卍解!!

1001 回覆
26 Like 7 Dislike
升隻小烏定碎鋒先好?

4刃係知屬定心屬嘅? 知屬個隻好新下 如果係知屬就升個隻先

心屬4刃 技屬碎鋒
有抽到隻技屬斑目一角

升碎蜂先 新角係勁d
隻4刃太舊 遲d升都得
一角垃圾嚟 連做插件都廢事
升隻小烏定碎鋒先好?

心屬4刃 技屬碎鋒
有抽到隻技屬斑目一角

升碎蜂先 新角係勁d
隻4刃太舊 遲d升都得

呀!今日有15點仲有夜一降臨 快d r夠數升碎蜂
咁刷首抽刷邊個pool 好,一護定平子碎峰個個? Btw刷左一晚未見過五星
升隻小烏定碎鋒先好?

心屬4刃 技屬碎鋒
有抽到隻技屬斑目一角

升碎蜂先 新角係勁d
隻4刃太舊 遲d升都得

話說我隻4刃升到 100lv
之後點進6星?
升隻小烏定碎鋒先好?

心屬4刃 技屬碎鋒
有抽到隻技屬斑目一角

升碎蜂先 新角係勁d
隻4刃太舊 遲d升都得

之後點進6星?

點滿晒個盤之後出返去會見到變左做角色覺醒
依家先入坑真係好多野要追
多謝樓上啲巴打解答
升隻小烏定碎鋒先好?

心屬4刃 技屬碎鋒
有抽到隻技屬斑目一角

升碎蜂先 新角係勁d
隻4刃太舊 遲d升都得

屌 邊夠時間 去到3點...
下次要等幾耐?
想問下如果有重複角色既話係咪可以用黎升1lv技?係100%會升到?
除此之外仲有無其他用途?
升隻小烏定碎鋒先好?

心屬4刃 技屬碎鋒
有抽到隻技屬斑目一角

升碎蜂先 新角係勁d
隻4刃太舊 遲d升都得

屌 邊夠時間 去到3點...
下次要等幾耐?

你係咁r場好快夠嘅啦
升隻小烏定碎鋒先好?

心屬4刃 技屬碎鋒
有抽到隻技屬斑目一角

升碎蜂先 新角係勁d
隻4刃太舊 遲d升都得

之後點進6星?

100%技能樹 出返去 個升技能個位會變覺醒 要3粒崩玉上6星
想問下如果有重複角色既話係咪可以用黎升1lv技?係100%會升到?

重複角色 一係升大技lv 每多1lv多25%傷 5lv最大 100%
一係就升多隻用嚟support 姐係插件
咁刷首抽刷邊個pool 好,一護定平子碎峰個個? Btw刷左一晚未見過五星

最底 一護個個係大池 得3%
最上 雙倍6%中5* 3隻新角 6隻舊角

抽最底就乜都有(就係無千血)抽到咩開波就前面我list咗

抽最上個個就中到新個3隻或速劍八就ok

重複角色 一係升大技lv 每多1lv多25%傷 5lv最大 100%

即係升到5lv就雙倍傷害
咁我都係升黎做插件
仲有如果強化石唔夠既話係咪升最右個邊既插件效果最好

2週年前冇玩 呢堆仲有冇用

有用 好多都勁
感動既係,
竟然有人玩返bleach

教下點起手呢巴打

佢個抽rate好撚低呀
如果高d應該多人玩好多

點知自己隻5星唔可以進6星?

唔係隻隻5星都升到咩

利申 岩岩玩返兩日 唔清楚

除咗降臨跌個D 所有5星都可以上6星

咁我都係升黎做插件

係咪都要上6星 升邊忽都無所謂 除非你升嚟做support

除咗知屬太垃圾 你力技速都有勁角 心角就都OK

除咗知屬太垃圾 你力技速都有勁角 心角就都OK

係 一路抽唔到知屬

咁我都係升黎做插件

係咪都要上6星 升邊忽都無所謂 除非你升嚟做support

明白
想問下新手要做d咩 依家除左打story 就冇咩野做咁

新手建議 參考條首抽推薦list 抽1-2隻頂住先
月中 月尾會有新角池

月中就多數係上一個或者上兩個月尾嘅實力
月尾就9成勁過月中 同埋主線野嚟 除咗今次月尾唔知做乜廢到閪咁 可能出完千血要回下氣

咁者係免費第一抽係唔緊要, 主要係睇之後個兩抽?

無乜印象囉 KLab改咗好多野 唔清楚新手個D

你所講嘅「第一抽」係指教學個陣個個? 個個我記得係抽唔到5* 唔知而家點

係啊, 教學送既, 佢好似係必定中5*, 咁樣搞到我反而唔知你上面list既會唔會係入面
降臨打極100LV 既都唔跌比我...
千年血戰最想抽到春水但係抽咗成2500石都冇
降臨打極100LV 既都唔跌比我...

我會自己開120lv等人入 好多好人會幫你打
行行企企就完場

依條撚樣又幾時有得打?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞