死神bleach brave souls 有千年血戰篇卍解!!

1001 回覆
26 Like 7 Dislike
比錢買AC 真係差好遠?

睇你點睇

我比半pack價錢可以有多d角色用,而且我買個首抽入面又有強化石,崩玉,經驗石etc.,可以即刻養起想升既角色

半pack價錢要4800yen,即係320蚊左右,有285石

巴打講到咁搞到有啲心動, 剩係次次DL個GB幾野都無哂心機
但又驚會玩唔耐
新手開波
想問下用山本元柳齋重國(力)開波好唔好

第一抽好似全部都唔勁的

喔 thx
唔知會唔會有山本卍解

但原配音好似已經過左身
想問下個pool係咪淨係有機會抽到顯示個七八隻六星?
好想要8刃 9刃 4刃二段解放 崩玉藍染 依家成900石等緊機會all in
唔知會唔會有山本卍解

但原配音好似已經過左身

Line個隻死神 個山本好似有新配音 仲配到唔錯

你指而家個個3新角pool? 係 同埋共9隻 3新6舊
有冇妮露同4刃
想問下升滿200lv係咪要強化雫每款各80粒,如果隻角係力既話,力強化雫就要多80粒咁?

如果係得依9隻就留石抽下個pool先
今個pool 50抽2隻小白
有冇妮露同4刃

點會無 不過妮露本身個隻 但出唔少節日衣著版本(而家無得抽)
最正真係水著個個 仲要好撚勁下
http://jp.bravesouls.fyi/characters/61188

4刃就有得抽嘅 係大池或者好快炒冷 仲要係現時知屬至top個3隻

如果係得依9隻就留石抽下個pool先
今個pool 50抽2隻小白

咁仆街!? 不過隻小白...仲算得上係OK嘅
麻煩晒之前d巴打解答問題,刷到石田爸,仲想點樣升超過一百lv?
麻煩晒之前d巴打解答問題,刷到石田爸,仲想點樣升超過一百lv?

將5星升到100之後用崩玉覺醒上6星,上左6星會變返1lv
6星上限100,之後再食野整到上限120,個盤有個30lvup,點左個上限就變150
FF
出夕四郎
可以用夜一 夕四郎 一隊

FF下好啦
想問下升滿200lv係咪要強化雫每款各80粒,如果隻角係力既話,力強化雫就要多80粒咁?

自身屬要160 另外4屬要80

好似你隻力角咁 就要160力雫 80粒另外4屬嘅雫

唔該巴打
d雫係咪降臨boss咩屬就會跌咩屬?
想入坑 應該依家入定等下輪千血先?
同埋除左主線仲有咩方法拎石?

唔該巴打
d雫係咪降臨boss咩屬就會跌咩屬?

下輪先 或者聖誕 12月尾

下輪先 或者聖誕 12月尾

儲定石先
中咗冬獅郎路過

其實想要春水
中咗冬獅郎路過

其實想要春水
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞