死神bleach brave souls 有千年血戰篇卍解!!

1001 回覆
26 Like 7 Dislike
新手一問
D棒有冇可能合得出?
刷左幾次3星合3星
先諗會唔會合1/2星 都有機會出棒

棒有1-2星咩 真心唔知

無呀 狗棒鴨棒兔棒 全部只可以由3星合4星隨機合出嚟
因為佢地得4星ver

搭單問 如果我想要 知 4星
2隻 知3星合會唔會高d 機會?

唔會 全部都係隨機
除非用不變玉 去升件裝 咁第一件裝就會直接由3* 變 4*
(留意返 有D裝 3*就係頂 EG 加攻既手套 加靈既震點 都係冇4* 既 所以用唔到不變玉)

啱呀
想問下點先可以200lv?

你隻角上到六星,技能樹升哂,之後用"崩玉的意志"解鎖lv上限

所有你抽得到嘅角 唔理上6星定上200LV 都係要3粒崩玉/崩意
順帶一提 佢送嘅/PVP coins換 同時 你又抽唔到嘅 就要5粒
新手一問
D棒有冇可能合得出?
刷左幾次3星合3星

因為佢地得4星ver

我覺得係隨機的

唔洗覺得 事實就真係隨機
想問下 解完特別指令任務拎左張五星角色卷
張卷係咪已經固定左出邊幾隻,可以即刻抽左佢?

合咗件5星隊長袍,第二能力係加靈壓1%, 升爆+3%
是否乞兒

可以再洗第二能力

有冇話邊件裝配咩能力好啲咁,定係玩極限?
加血既洗返加血咁樣

睇情況 咁多數兔棒就加防加攻或全能力
衫就除左會心咩都會想要頂值
咩都洗曬出黎就岩架啦

30靈壓 30攻擊 40血 其他可以唔洗理
20攻20靈24血個D就袋住先

防雖然係最撚難抽中 但全GAME係得1隻角啱用防裝
師兄們,今期浮竹同白一護抽唔抽得過?
儲左700石
師兄們,今期浮竹同白一護抽唔抽得過?
儲左700石

不了 再講多次 好快就出月中新角pool
就黎整好3隻200lv
除左千血角,其他一律唔抽
利申:已經儲左2500石,好想抽新角
新手刷咗兩日首抽, 宜家得做任送個2隻速藍染同心白哉上咗6星 做完中級挑戰淨係抽到隻垃圾
應唔應該重新打過?

刷首抽 刷左邊隻角 ?

力山本

力山本 初代角 真係 唔建議用
除左千血角,其他一律唔抽
利申:已經儲左2500石,好想抽新角

3000 here
新手刷咗兩日首抽, 宜家得做任送個2隻速藍染同心白哉上咗6星 做完中級挑戰淨係抽到隻垃圾
應唔應該重新打過?

刷首抽 刷左邊隻角 ?

力山本

唔該哂
想問下打co-op 石係唔係長打長有(只要隊友唔重覆)
應唔應該重新打過?

刷首抽 刷左邊隻角 ?

力山本

唔該哂

no,最多600粒,1個人係3粒所以當你遇左200個初顏就會無獎勵
應唔應該重新打過?

刷首抽 刷左邊隻角 ?

力山本

唔該哂

600粒
唔該曬各位
咁我都係趁早重新打過 儲石等月中先抽
聽講新年會有優惠抽
堅唔堅?
聽講新年會有優惠抽
堅唔堅?

堅話石堅
不過又唔可以話優惠抽 但叫做有特別玩法 好似step up咁
所以我先話12月尾比較似會出千血第2彈
今個月...我估係電影角
新手一問
D棒有冇可能合得出?
刷左幾次3星合3星

因為佢地得4星ver

唔會 全部都係隨機
除非用不變玉 去升件裝 咁第一件裝就會直接由3* 變 4*
(留意返 有D裝 3*就係頂 EG 加攻既手套 加靈既震點 都係冇4* 既 所以用唔到不變玉)

啱呀

Thx
想問下次生放送係幾時?
想問下次生放送係幾時?

日版 係逢星期三
https://www.youtube.com/channel/UC5jKrMQl1H7F3TVXZHnb_eQ

國際版 星期四

睇開日版
通常有新野就會講下
EG 下星期三應該會講月中既新角色 / 有時會講定D UPDATE 既新介面咁

如果冇新野就 純粹開下協力場 可以唔洗理
聽講新年會有優惠抽
堅唔堅?

堅話石堅
不過又唔可以話優惠抽 但叫做有特別玩法 好似step up咁

唔怪得會問人捱唔捱到12月尾
劇場版無追開,好似都無咩特別,但佢出返轉頭,啲角色都唔會勁啦
合咗件5星隊長袍,第二能力係加靈壓1%, 升爆+3%
是否乞兒

可以再洗第二能力

有冇話邊件裝配咩能力好啲咁,定係玩極限?
加血既洗返加血咁樣

睇情況 咁多數兔棒就加防加攻或全能力
衫就除左會心咩都會想要頂值
咩都洗曬出黎就岩架啦

30靈壓 30攻擊 40血 其他可以唔洗理
20攻20靈24血個D就袋住先

防雖然係最撚難抽中 但全GAME係得1隻角啱用防裝

Pvp 普攻角唔係30%防勁d 咩
速劍8 有時一隻打三隻....

大家pvp 多數玩咩隊
我多數用強攻隊用冬獅郎揀對面技一 然後秒佢
聽講新年會有優惠抽
堅唔堅?

堅話石堅

電影角都會有 !?

大家pvp 多數玩咩隊
我多數用強攻隊用冬獅郎揀對面技一 然後秒佢

blur 左佢做乜鬼
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞