死神bleach brave souls 有千年血戰篇卍解!!

1001 回覆
26 Like 7 Dislike
想知現時心屬最好用係邊隻?
崩玉藍染咩評價

闖關應該係萬聖節夜一
崩玉藍染咩評價

闖關應該係萬聖節夜一

龍弦都勁啊
崩藍已經係過氣產物了
崩玉藍染咩評價

崩玉藍染 呢D 出左一年既角 已經可以FADE OUT 了
三招強攻同而家新出果D 角冇得比
大技 你用多D 就會發現佢成日炸唔中
特性係 20回血 冇用的

習得就 又係D 比較廢既0習得 ( 強攻 10% 普攻15% 而家好多都 30UP 起跳)

其他角色就

普攻 = 石田竜弦 > 萬聖夜一 > ETC (石田 有50% 普攻UP + 最後射 3箭, 夜一抽唔到 )
強攻 = 銀/水著妮露/ 戀次 (3隻都冇 冇COMMENT)
回復角 = 月島 (心屬唯一既奶媽)
想問下千血狛村係咪玩普攻?插件插晒普攻傷就最好?
無老屎忽?

玩左七百幾日算唔算老屎忽

佢應該係搵緊當初高登個班

開GAME 玩到而家

我記得你

我地都仲係用緊KEKEKE 傾
估唔到會仲有新人玩呢隻GAME
崩玉藍染咩評價

崩玉藍染 呢D 出左一年既角 已經可以FADE OUT 了
三招強攻同而家新出果D 角冇得比
大技 你用多D 就會發現佢成日炸唔中
特性係 20回血 冇用的

習得就 又係D 比較廢既0習得 ( 強攻 10% 普攻15% 而家好多都 30UP 起跳)

其他角色就

普攻 = 石田竜弦 > 萬聖夜一 > ETC (石田 有50% 普攻UP + 最後射 3箭, 夜一抽唔到 )
強攻 = 銀/水著妮露/ 戀次 (3隻都冇 冇COMMENT)
回復角 = 月島 (心屬唯一既奶媽)

補充
夜一最除4連閃 同埋個超大呼拉圈就無乜野 PVP都麻麻
龍弦就全game普攻最快 無之一 加普攻最尾個下3倍1.2傷

強攻
銀就真係最爽手個隻 個模組仲幾勁下 算係心屬強攻第1人

水著妮露已經無得抽 唔講啦

戀次 初初見佢又識儲氣 以為OK 但用落係極唔爽手 主因都係佢無突進技 普攻
都偏慢

總之
PVP = 減傷
PVE = 普攻傷
永恆不變的定律嚟
買左個首抽號 有2600石 係咪等千血pool

可以咁講 見到D 3% 翻炒 盡力忍下手

話就咁話 但淨係得2千6可石仲有咩先 如果乜都無 點頂到千血第2彈

我都留咗差唔多3千石,得兩隻應該夠捱掛
想問係咪所有兩個三刃(現任同前任)都係廢?好想用 兩個都好鍾意
想問係咪所有兩個三刃(現任同前任)都係廢?好想用 兩個都好鍾意

...係
不過隻新個隻速3刃 你要用都用得落手 力個隻就不了

總之
PVP = 減傷
PVE = 普攻傷
永恆不變的定律嚟

thanks

...係

...係

好似get錯你問嘅野 不過答案都一樣

但妮露同黑肉三刃都係勁係d節日 特別服裝ver度
正式樣個d就算最近出都整到好廢
上面講嘅速三刃(黑肉)就係7月尾出嘅

...係

好似get錯你問嘅野 不過答案都一樣

但妮露同黑肉三刃都係勁係d節日 特別服裝ver度
正式樣個d就算最近出都整到好廢
上面講嘅速三刃(黑肉)就係7月尾出嘅

Thx大力巴
協力我開場,開左之後係loading個畫面唔夠幾秒就自己load左入去,d隊友唔見晒,有時就唔知做乜load到98%就停左
協力我開場,開左之後係loading個畫面唔夠幾秒就自己load左入去,d隊友唔見晒,有時就唔知做乜load到98%就停左

我呢排單機都會 利申iphone6s

得你load到入去:
1. 有人load緊入嚟而你又你又禁開始
2. 有人換緊角而你又禁開始
3. 你換完角即開始

Load到尾停咗我以前有 而家無 唔知咩事
多數都係網路問題

6s+1

得你load到入去:
3. 你換完角即開始

多數都係網路問題

但係頭先得我load到入去個場,以上3點都唔中
間房full左,無人換角全部ready晒,我無角換

得你load到入去:
3. 你換完角即開始

多數都係網路問題

場主換角你唔會知

得你load到入去:
3. 你換完角即開始

多數都係網路問題

場主換角你唔會知

nonono,我係場主

得你load到入去:
3. 你換完角即開始

多數都係網路問題

場主換角你唔會知

同埋場主忽然間有wts 禁咗出去 斷線 你地都會一齊奶野

得你load到入去:
3. 你換完角即開始

多數都係網路問題

場主換角你唔會知

nonono,我係場主

咁都無乜問題 是星有條友忽然禁退房就可以咁玩

得你load到入去:
3. 你換完角即開始

多數都係網路問題

場主換角你唔會知

nonono,我係場主

咁都無乜問題 是星有條友忽然禁退房就可以咁玩

咁呢個機會好似大d
開房要幫手既出聲,隨時入黎幫手都得
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞