死神bleach brave souls 有千年血戰篇卍解!!

1001 回覆
26 Like 7 Dislike
雖然咁多位新入坑同重玩應該忙住打石打晶
但真係強烈建議大家打哂60萬先
因為7日至13日強化晶石2倍量
13日至20日崩玉3倍跌率 到時你地再打都唔遲
而家先得297770分
幾時先刷到600000

好快架渣 我都唔係每時每刻狂打

點有咁多藍?
會用石買?

點先會打多d分 我一場得2000

正常打到最尾個關hard都係2k5以下 2k以上
而家先得297770分
幾時先刷到600000

好快架渣 我都唔係每時每刻狂打

點有咁多藍?
會用石買?

點先會打多d分 我一場得2000

正常打到最尾個關hard都係2k5以下 2k以上

無任何方法「打多d分」 打最尾個關就已經係最多

呢隻4刃值唔值得升上去

呢隻4刃值唔值得升上去

仲有咩角
隻game玩到中段到左樽頸位,裝備唔夠勁,共鬥繼承唔夠打,黎緊都係要不斷刷裝備刷香水,同等出新千血角
好彩千血冬抽到力狗棒

係咪差個鴨棒就ok

強化之心係邊刷
速劍八係普攻流?
隻game玩到中段到左樽頸位,裝備唔夠勁,共鬥繼承唔夠打,黎緊都係要不斷刷裝備刷香水,同等出新千血角

極限共鬥係癲 其實最緊要一開始齊道具 香水有排刷

係咪差個鴨棒就ok

強化之心係邊刷
速劍八係普攻流?

Pvp 用衫轉走轉神體 同埋要同屬
強化之心去打合成試煉 協力auto就ok 好撚易
一係打降臨

速劍八係普攻流

真心求教,玩左個半月,pvp上到四席之後打得好吃力
打5場平均先嬴到一場
隻速劍八有排都未升完,到底d accessories要點配先最好?
成日都覺得一地隻一護勁好多 我又冇勁既技插件
想問下d鴨棒果d係合上去定抽?
同埋 浦原果d強化石up既support技 可唔可以疊加?
姐係每隻角都裝浦原 會7+7+7%?

真心求教,玩左個半月,pvp上到四席之後打得好吃力
打5場平均先嬴到一場
隻速劍八有排都未升完,到底d accessories要點配先最好?
成日都覺得一地隻一護勁好多 我又冇勁既技插件

無啱屬嘅裝就唔應該用個隻屬嘅角
所以 隻技一護唔應該擺出嚟
人地隻技一之所以勁 除咗有啱屬高靈裝之外
仲因為佢出得夠耐 d人打返嚟嘅藥水都比哂佢
好多人隻技一個link slot好多lv 甚至10 10 10

千血春水的確係速屬強攻嘅神 但並唔適合PVP
1. 上面所講 人人都有技一 屬性上已經剋死你
2. 強攻起手速度唔夠技一快 慢0.幾秒
3. 無異常狀態 所以就算對上力小白都有d劣勢

隻狗無乜問題 插件全用減傷抵屌d
心金棒如果可以 轉用知隊長袍30攻

有無其他角?
其實千血春水唔啱pvp嘅主因 都係技一護太多同隻隻都一早整得好勁
pvp最盡上到3席
要再上睇黎真係要升埋slot
同埋 滿血20%傷(姐係隻白哉)做插件打pvp無用
一開波9成已經無咗個效果

同埋...隻阿近同藍染都一定唔啱做pvp插件
隻技一點都要換走 直到你有技屬靈裝
速劍八係咪金兔棒+兔棒5星+兔棒4星最好?
之後3個插件插晒減傷20%

其他得呢d 有冇話邊隻啱打pvp 劍8仲升緊

呢隻4刃值唔值得升上去

太舊了 可以遲D 先升

速劍 力5刃 狗
推普攻 插 -傷
[img]https://img.eservice-hk.net/upload/2017/11/07/112959_68221fa6176c8fc76b0c1bbbdea6118d.jpgimg][img]https://img.eservice-hk.net/upload/2017/11/07/113004_6089ee5dc021f0cc7b3580d9c5dc0687.jpg[mg][img]https://img.eservice-hk.net/upload/2017/11/07/113007_10c4955c87294e3e5e831015cc58fa00.jpg[g]

我覺得千血大白個防護罩打PVP都有用

其實冇乜用 正常PVP 都係用DOUBLE 普攻 / DOUBLE 強攻 + AI 唔識避
個盾話咁快就冇左 同埋好易比人CUT

岩岩開game,首抽尼隻,想問師兄們o唔okay?
再刷咩角色會好D?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞