死神bleach brave souls 有千年血戰篇卍解!!

1001 回覆
26 Like 7 Dislike
[img]https://img.eservice-hk.net/upload/2017/11/04/132244_142762a97bd15895c3b6879885950647.jpg[mg][img]https://img.eservice-hk.net/upload/2017/11/04/132245_d27f398a907c7b5fbf725d143bdb2265.jp/img]
想問呢堆角色有無邊隻係優先練?
又有無邊d係過氣角色練黎都晒氣?我記得技卯花有巴打話過係已經過氣

上場係過氣,但都可以做插件,吉良,京樂呢d普攻25%都好有用,個人認為特性有加普攻,強攻,減傷,強化石drop up既角色都可以升滿左技能做插件先
[img]https://img.eservice-hk.net/upload/2017/11/04/132244_142762a97bd15895c3b6879885950647.jpg[mg][img]https://img.eservice-hk.net/upload/2017/11/04/132245_d27f398a907c7b5fbf725d143bdb2265.jp/img]
又有無邊d係過氣角色練黎都晒氣?我記得技卯花有巴打話過係已經過氣

上場係過氣,但都可以做插件,吉良,京樂呢d普攻25%都好有用,個人認為特性有加普攻,強攻,減傷,強化石drop up既角色都可以升滿左技能做插件先

好,咁我簡d普攻插件既角色黎升左先,thanks

技劍八 現時技屬唯一一隻有普攻double hit嘅角
力勇音 補師 必升
唔知你仲有無其他速角 無就唯有升埋八千流

力勇音 補師 必升

速角我有千血春水同劍八
力有千血小白,知有千血狛村

我技同心得好少
無月一護係咪都已經過左氣
岩岩搵返個舊ac想抽千血點知原來幾日前已經完左
呢隻game d 畫面真係好靚
合裝好似好麻煩............

ON9 係度答咗咁耐野先知原來唔係apps台
我記得有巴打講過不如開多個post係app台,第1頁加返dQ&A之類

我黎
係哂第一頁易睇好多

有無巴打開
合裝好似好麻煩............

真係幾煩 ,我而家第二效果都唔諗住
整好左有用既4星之後協力打頁同塵上左5星用住先

用愛可以彌補
咁多隻一護,無月係最型棍
想問下虛圈東仙勁唔勁?
想問下虛圈東仙勁唔勁?

廢 KLab同3人組有仇 3條友嘅虛圈服都廢到仆街
隻虛圈東仙慘撚到廢過同期出嘅7刃同9刃

係過咗氣 未出2周年速一護仲叫有人用 而家連千血春水都出埋 無月已經正式收皮

力勇音 補師 必升

速角我有千血春水同劍八
力有千血小白,知有千血狛村

我技同心得好少

唔錯啵 我估嚟緊第2彈千血有心技角 加油 等下啦
有冇話邊關打到多啲角色去食?
宜家食到唔夠升LV上限
宜家食到唔夠升LV上限

直接去刷event 而家要你打夠60萬個個 你會抽到一堆劵一堆3星一堆4星 好夠做
再唔係就打exp關 限時6-8 11-13 16-18 21-23 有隻魂個個 基本場場都跌1隻4星魂
解任5星卷抽到 力碎鋒
升唔升佢好?
解任5星卷抽到 力碎鋒
升唔升佢好?

不了
解任5星卷抽到 力碎鋒
升唔升佢好?

不了

唉屌
有d後悔唔去買個ac玩
家陣浪費左4日
得隻140lv 技碎鋒
心 4刃
技 一角
力 碎鋒
心 戀次
知 藍7
依加刷首抽係咪得40石 1個pool?

用愛可以彌補
咁多隻一護,無月係最型棍

用黎打pve個陣 j下先

係過咗氣 未出2周年速一護仲叫有人用 而家連千血春水都出埋 無月已經正式收皮

咁我依家都係留定石等下次出返千血先開始再玩算
減強攻CD 既 插卡
比起+%既插卡 邊樣好?
減強攻CD 既 插卡
比起+%既插卡 邊樣好?

Pvp 係減傷 加強攻%
闖關就加普攻% 強攻%
宜家食到唔夠升LV上限

直接去刷event 而家要你打夠60萬個個 你會抽到一堆劵一堆3星一堆4星 好夠做
再唔係就打exp關 限時6-8 11-13 16-18 21-23 有隻魂個個 基本場場都跌1隻4星魂

啲4星係咪普遍都係可以拎去食?
會加錢同素材既角色就例外?
宜家食到唔夠升LV上限

啲4星係咪普遍都係可以拎去食?
會加錢同素材既角色就例外?

升爆左拎玉就可以食得
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞