Samsung S8/S8+討論區 (8)

1001 回覆
16 Like 12 Dislike
依家Wilson 買s8+ 有無優惠?

好似標價減$300
有冇咩APP可以做到 IPHONE X 手勢操作

全能手勢

好耐冇更新啦

但係一直用緊都無咩大問題

果一 pat 灰色野好礙眼, 好似唔覺有得 disable..
Galaxy Note8精選優惠

凡於2017年9月29日至12月31日期間購買Galaxy Note8的客戶 ,可享有以下精選優惠,包括:

「螢幕意外損壞保障」計劃-由購買日期起6個月內,如螢幕意外損壞,用戶只須付港幣300元手續費便可更換全新螢幕。此優惠只適用於香港地區。
半價更換S Pen計劃-由購買日期起一年內可享以半價購買一支全新的S Pen (原價港幣298元)。
半價更換電池計劃-由購買日期起的第13至18個月內,可享以半價更換電池乙次 (原價港幣480元)。

Galaxy Note Fans獨家優惠

凡於2017年9月29日至11月12日期間購買Galaxy Note8之Galaxy Note*系列的客戶,可透過Samsung 網站輸入相關資料,一經核實後可額外享有以下專屬優惠,包括:

超級市場港幣300元禮券,登記Samsung Pay可換領
額外獲贈S Pen乙支
更換電池計劃-由購買日期起至2018年10月31日,可享免費更換電池乙次 (原價港幣480元)。
Galaxy Note8精選優惠

凡於2017年9月29日至12月31日期間購買Galaxy Note8的客戶 ,可享有以下精選優惠,包括:

「螢幕意外損壞保障」計劃-由購買日期起6個月內,如螢幕意外損壞,用戶只須付港幣300元手續費便可更換全新螢幕。此優惠只適用於香港地區。
半價更換S Pen計劃-由購買日期起一年內可享以半價購買一支全新的S Pen (原價港幣298元)。
半價更換電池計劃-由購買日期起的第13至18個月內,可享以半價更換電池乙次 (原價港幣480元)。

Galaxy Note Fans獨家優惠

凡於2017年9月29日至11月12日期間購買Galaxy Note8之Galaxy Note*系列的客戶,可透過Samsung 網站輸入相關資料,一經核實後可額外享有以下專屬優惠,包括:

超級市場港幣300元禮券,登記Samsung Pay可換領
額外獲贈S Pen乙支
更換電池計劃-由購買日期起至2018年10月31日,可享免費更換電池乙次 (原價港幣480元)。

屌...美國預訂有gear360送
香港預訂得條毛...
真係仆得街

訂左note8

係邊間訂?

誠哥單黎

豐澤

要落幾多訂

訂左note8

係邊間訂?

誠哥單黎

豐澤

要落幾多訂

我想知有乜野送

訂左note8

係邊間訂?

誠哥單黎

豐澤

要落幾多訂

$300

訂左note8

係邊間訂?

誠哥單黎

豐澤

要落幾多訂

我想知有乜野送

官方Samsung既配套
http://chinese.engadget.com/2017/09/13/samsung-galaxy-note-8-hk/
到時拎機再慢慢睇la
送個原裝殼或者一張sd卡得唔得
***香港代理真係水,國行都有無線充電座,香港仲要玩半價買野
我諗香港代理應該得罪左***
有無ching用緊最新隻***無線充
s8叉爆要幾耐到?
***香港代理真係水,國行都有無線充電座,香港仲要玩半價買野
我諗香港代理應該得罪左***

我反而諗係香港代理閪
下下都要賺到盡
你睇佢個CS做到點
就知道未必唔係咁

btw 上年買左note 7 究竟有乜野補償呢
送埋d可有可無既野香港samsung代理真係好小家
Apple 依家先出face id 身為用緊s8嘅我可以大力恥笑佢地
Apple 依家先出face id 身為用緊s8嘅我可以大力恥笑佢地

我係你就睇左人地個技術先決定衝唔衝出去柒
有冇咩APP可以做到 IPHONE X 手勢操作

全能手勢

好耐冇更新啦

但係一直用緊都無咩大問題

果一 pat 灰色野好礙眼, 好似唔覺有得 disable..

可以較透明度架喎

其實face id 勁啲定虹膜解鎖勁啲?
見到真機上手其實真係幾正
想問S8仲有冇D內置垃圾app?

我淨係用過S8+個虹膜解鎖,你要近乎水平對準某個位置先得,太光/太暗都唔得

FaceID睇的測試片好似無特定要點做,只要對眼係望住個Mon就得,係暗既地方(當然要用落先知可以幾暗)都解到,睇廣告什至部機平放係泳池邊,你打斜望都解到

如果 face id 唔駛對到正, 真係勁過虹膜

虹膜我已經 off 左

虹膜我已經 off 左

S8我都用過一排虹膜,行緊路都用唔到,要企定定,指模個位又太高....

最後用返密碼算

虹膜我已經 off 左

S8+我都用過一排虹膜,行緊路都用唔到,要企定定,指模個位又太高....

最後用返密碼算
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞