Samsung S8/S8+討論區 (8)

1001 回覆
16 Like 12 Dislike
又訓醒燒曬D 電

用佢做鬧鐘差D 起唔到身

攞去整啦

買左5日 之後勁食電 好彩未過15日可以拎去換

有d誇張lol
可以去電池睇下點解食電食到咁
有時唔記得熄mon都會食好多
但係唔正常就真係去換穩陣d
s8好唔好用? 電耐唔耐用?
trade左部G6換s8值唔值得

後鏡冇G6咁wide
電池就正正常常囉我覺得
你慣換電就可能要多返個尿袋後備
想問下6GB RAM 係咪要128GB 大機先有?
大機64GB 只得4gB RAM?
Thanks
除左whitestone 有無巴打試過其他uv玻璃貼

上星期淘左8090果張光學玻璃貼 但係佢一直改版同埋生產唔如意 所以要段時間先出產 客服果面就話今個星期有產出 方法同whitestione一樣 但係就無左個模具
想問下6GB RAM 係咪要128GB 大機先有?
大機64GB 只得4gB RAM?
Thanks

Yes
經過多個渠道再三收風,得悉三星 GALAXY Note8 將於 9 月 13 日,即係 Apple 發佈完 iPhone 8 /8 Plus 與 X 後,在香港舉行記者會,並立即接受預訂!幾時有得玩?就要等 9 月 29 日,香港會推出三個容量版本,64GB / 128GB / 256GB 全部都出齊哂,建議零售價分別為 $6998、$7698 和 $8198,可見最便宜果部等於 S8+ 的建議零售價,三星又再將手機價錢推到一個新的高峰,而最貴果部則過八千
https://m.eprice.com.hk/mobile/talk/4523/208944/1/rv/samsung-galaxy-note8-s835-launch/

128GB
不過真係好撚貴

差唔多啦, 已經比以前平咗

照買,香港如果所有顏色都有應該幾多人買

美國訂機又送無綫差電又送256g,好正
香港應該…
經過多個渠道再三收風,得悉三星 GALAXY Note8 將於 9 月 13 日,即係 Apple 發佈完 iPhone 8 /8 Plus 與 X 後,在香港舉行記者會,並立即接受預訂!幾時有得玩?就要等 9 月 29 日,香港會推出三個容量版本,64GB / 128GB / 256GB 全部都出齊哂,建議零售價分別為 $6998、$7698 和 $8198,可見最便宜果部等於 S8+ 的建議零售價,三星又再將手機價錢推到一個新的高峰,而最貴果部則過八千
https://m.eprice.com.hk/mobile/talk/4523/208944/1/rv/samsung-galaxy-note8-s835-launch/

128GB
不過真係好撚貴

照買,香港如果所有顏色都有應該幾多人買

美國訂機又送無綫差電又送256g,好正
香港應該…

香港應該例牌都冇野送
因為香港慣左屎都食根本你議價能力

128GB
不過真係好撚貴

如果剩機乜都唔送真係貴
起碼送個原裝機套或者記憶卡喇

之前S8出有冇野送

叫唔叫送售後 爆mon保 一年後半價換電
頭唔知幾多個登記有dex 尿袋

粉紅色好多野送

128GB
不過真係好撚貴

如果剩機乜都唔送真係貴
起碼送個原裝機套或者記憶卡喇

之前S8出有冇野送

叫唔叫送售後 爆mon保 一年後半價換電
頭唔知幾多個登記有dex 尿袋

粉紅色好多野送

9月前都有個Bluetooth送,放出去都有四舊
又訓醒燒曬D 電

用佢做鬧鐘差D 起唔到身

攞去整啦

買左5日 之後勁食電 好彩未過15日可以拎去換

有d誇張lol
可以去電池睇下點解食電食到咁
有時唔記得熄mon都會食好多
但係唔正常就真係去換穩陣d

開左3個鐘mon都已經冇左50-60%電 但係已經熄哂所有位置 nfc 藍芽(要connect隻gear s3) 仲要用一陣就已經發熱 舊電用app check可以升到60度以上

今日去samsung換左部機 開番哂D功能都完全唔熱 仲要用4個鐘先冇17%電 即刻感覺良好番好多
想問下 指紋同虹膜解鎖可唔可以同時存在???
Iphone x好垃圾
決定左note8 /s8+(6gb)
Iphone x好垃圾

可以,其實仲有個隱藏home鍵,你禁落去會震一下
s8+用家表示iphone X 真係得啖笑
s8+用家表示iphone X 真係得啖笑

Iphone x好垃圾

可以,其實仲有個隱藏home鍵,你禁落去會震一下

超正
X個兩隻角。。
重撚衰過s8
聽日買部s8算
聽日買部s8算

等多日啦
聽日note8好似係香港發佈
有可能減價
而家仲諗緊s8+定note 8
睇完 iphone X
覺得 s8 好揀抵用⋯⋯⋯
睇完 iphone X
覺得 s8 好撚抵用⋯⋯⋯
聽日買部s8算

等多日啦
聽日note8好似係香港發佈
有可能減價
而家仲諗緊s8+定note 8

我星期六飛趕住買
出s8
S8 完勝
聽日買部s8算

我都等iphone 發布完

準備由6s 去s8

越出越差,macbook又係
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞