Samsung S8/S8+討論區 (8)

1001 回覆
16 Like 12 Dislike
最後買左行貨細紫灰,笠返個黑套仲訂埋note8
神奇超卓鏡頭

https://youtu.be/bTtJdd2DYRE
神奇超卓鏡頭

好詳細
神奇超卓鏡頭

好詳細

個鏡唔錯
樣睇落方左D

BTW ray ma髮線好似後左
CMHK訂NOTE8送無線叉電座

【Samsung Galaxy Note8 登陸香港喇!】
配備6.3吋大屏幕嘅 Samsung Galaxy Note8 正式喺香港發佈,現場好熱鬧啊!
除咗具備雙鏡頭、IP68抗水防塵設計,仲可以一邊接電話一邊寫低筆記,係咪好想立刻體驗下呢?嚟CMHK預訂 Samsung Galaxy Note8,即送 Samsung 摺疊式無線充電座(建議零售價$468)*,詳情記得留意CMHK Facebook 喇!

配備6.3吋大屏幕嘅 Samsung Galaxy Note8 正式喺香港發佈,現場好熱鬧啊!
除咗具備雙鏡頭、IP68抗水防塵設計,仲可以一邊接電話一邊寫低筆記,係咪好想立刻體驗下呢?嚟CMHK預訂 Samsung Galaxy Note8,即送 Samsung 摺疊式無線充電座(建議零售價$468)*,詳情記得留意CMHK Facebook 喇!

S8撚表示想要無線多過藍牙耳機

S8撚表示想要無線叉電多過藍牙耳機

手殘
見到有人話港版個背 唔係玻璃係硬膠
係咪真
係咪真

諗真d 好似唔係喎
要玻璃先無線充到
係咪真

藍色質感好似

好高分
幾時香港先會上exynos
港版係用exynos定qualcomm??
港版係用exynos定qualcomm??

香港版835
Note8既手機保護套係邊買最好,同埋玻璃 mon貼用返跟機送果張好d,定係出去自己再另外買?
係咪真

諗真d 好似唔係喎
要玻璃先無線充到

玩過D demo機,真係膠底,但要出到實貨先知係咪
同埋玻璃或者膠都冇影響無線充電,得金屬先會影響到

Note8既手機保護套係邊買最好,同埋玻璃 mon貼用返跟機送果張好d,定係出去自己再另外買?

鬼知咩咁快問
有咩牌子mon貼都未知
請問一下依家上台出s8 大約要幾錢

64 $49xx 左右

好高分

香港唔會用呢隻U
支援制式問題
再者 高通處理3d 效果好d 好似係咁

好高分

香港唔會用呢隻U
支援制式問題
再者 高通處理3d 效果好d 好似係咁

下年大陸好似會用
不過係訂製機
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞