Samsung S8/S8+討論區 (8)

1001 回覆
16 Like 12 Dislike
有冇s8用家分享下lag 唔lag ,出街試機掃幾下都lag lag 地係咩問題 個樣好靚想入手

未更新

真lag 我買左幾日hang機tim
換launcher搞掂
其實note8 係咪玻璃底

摸左部藍色又好似唔似
有冇s8用家分享下lag 唔lag ,出街試機掃幾下都lag lag 地係咩問題 個樣好靚想入手

未更新

換launcher搞掂

之前初版好似係Lag 更新完好左

想最順就出note8 新介面版本se8.5 ,s8未有
其實note8 係咪玻璃底

摸左部藍色又好似唔似

似係同真係好易花

Display 機lag 就好正常

係SAMSUNG問題定點?我又唔覺其他DISPLAY機都有LAG

未更新

換launcher搞掂

之前初版好似係Lag 更新完好左

想最順就出note8 新介面版本se8.5 ,s8未有

NOTE 8 買唔起,同埋太大部
更新左好好多?
好想入NOTE8 但又唔急住換
大概幾耐會跌價
大概幾耐會跌價

我都等緊佢跌,跌過5千就入手
大概幾耐會跌價

但呢個價都係細舖先有
大概幾耐會跌價

到時又想換,碌9
大概幾耐會跌價

到時又想換,碌9

note X 羅馬數字
想入S8 年底細鋪會唔會跌破4千
大概幾耐會跌價

到時又想換,碌9

note X 羅馬數字

S9好似又吹到好大
大家上網用chrome定係samsung個個
再問問
always on display食唔食點
點玩法
利申岩岩由IOS轉會
大家上網用chrome定係samsung個個

Samsung 個個順D
有埋指紋記pw 同Adblock
再問問
always on display食唔食點
點玩法
利申岩岩由IOS轉會

差唔多1個鐘1%電
反轉或暫袋落袋就會暫時熄一熄
點玩法 啫係問緊啲咩

會唔會部機冇咁順/LAG左
用緊3T如果開抬起手機著MON會LAG
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞