Samsung S8/S8+討論區 (8)

1001 回覆
16 Like 12 Dislike
港版NOTE8係咪都送電話套?
好似唔見港版開箱有提
見細鋪平成千,個d有無原廠保養架?
港版NOTE8係咪都送電話套?
好似唔見港版開箱有提

原裝有透明硬套

之前係華X買過G4之後死左底板 拎去LG整都受理
黎緊都打算係佢到出NOTE8

X仁?

X仁?

X仁?

自從深水埗mphone執左之後,都唔知去咩細鋪買機好
屌你老母諗住拎番先前用緊note7果陣買既VR黎用落note 8度。仆街唔岩位既
有無note8 mon貼介紹
用緊衞訊買機送個張 好on9

其實如果小心使用既話 可以唔用mon 貼
已經裸機左半年 完全1條花痕都冇

知唔知香港邊度有whitestone 隻貼賣
巴打你哋買64定128?
重點唔係個容量
想知4同6gb ram用兩三年之後既分別會唔會好大
G4 lag到仆街想轉機
巴打你哋買64定128?
重點唔係個容量
想知4同6gb ram用兩三年之後既分別會唔會好大
G4 lag到仆街想轉機

買6gb啦
聽歌細聲到想換番oneplus

X仁?

之前有部o記相機拎去整
話華x唔係佢地dealer所以要收番檢查費
屌你老母諗住拎番先前用緊note7果陣買既VR黎用落note 8度。仆街唔岩位既

s8/s8+都要夾硬塞
你覺得note7會岩用
聽歌細聲到想換番oneplus

推力差?講緊邊部
想清啲cache data 但佢話security policy唔清得 係唔係要裝app去清
本身已經用緊ccleaner
你地有無用無線充電板?邊隻好

用緊Samsung最新嗰隻,s8由0到100,你預3個幾鐘。所以唔會咁义,通常一得閒就义下

用緊Samsung最新嗰隻,s8由0到100,你預3個幾鐘。所以唔會咁义,通常一得閒就义下

原廠好貴。我見到momax $198
note8上台減700(定600) 有冇邊度再平d

原廠有快叉,其他好似冇
想清啲cache data 但佢話security policy唔清得 係唔係要裝app去清
本身已經用緊ccleaner

用開SD Maid清到呀
其實settings入面都有得清
女友用開NOTE 3,想出部新機俾佢

SIZE同 NOTE3 差唔多係咪得返S8 可以揀?

NOTE8 同S8+ 好似大左少少?

S8會唔會話差過另外二部好多?

原廠有快叉,其他好似冇

fever之前都有巴打放全新,3百左右,可以睇下
想問下
本身用緊ios, 想轉會s8+/note8, 但本身有用開bank apps,

如果係部機用第三方store down嘢(如qooapp),會唔會唔安全?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞