Samsung S8/S8+討論區 (8)

1001 回覆
16 Like 12 Dislike
呢排多左好多人用note 8

上台好優惠咩
又係我條煩鳩
格過晒價,我部爆左mon既s7 edge 128想trade s8 64
最平加$3200有無so

3200 再拖二千尾都黎
呢排多左好多人用note 8

上台好優惠咩

平700 sun mo
又係我條煩鳩
格過晒價,我部爆左mon既s7 edge 128想trade s8 64

怕就怕我部S7 EDGE會一齊跌
又係我條煩鳩

怕就怕我部S7 EDGE會一齊跌

爆mon 都仲有2k , 好過我部xz, 啱啱trade 1900
手機白痴
跌爆左部s7e 個mon有部分會閃閃下
想換s8 因為個手感唔錯
我想問去Samsung鋪買係咪最好 我見佢有得平300
同埋部s7e放係到定賣左佢
用就都仲用到 賣大約幾錢?32GB黎
同埋雖然係samsung post 但我都想問下其實 i7 同 s8 邊個好啲
有冇用家用左半年開始有lag既情況?
用緊one plus 3t想轉s8+
我想問如果想買s8+ 6gb版邊到買好d?
手機白痴
同埋雖然係samsung post 但我都想問下其實 i7 同 s8 邊個好啲

爆左液晶體,你大獲過我好多
想買細機但又想要全黑
銀邊真係好d柒
大機好似太大部
手機白痴

我唔識講 佢有時會正常返幾秒 不過大部分時間都閃閃下
btw 無人答我
手機白痴

btw 無人答我

爆液晶體仲要32gb可能得幾舊
巴打有冇諗過把心一橫寄上tb整,整完番黎個價多好多?
我掙扎緊
手機白痴

btw 無人答我

爆液晶體仲要32gb可能得幾舊
巴打有冇諗過把心一橫寄上tb整,整完番黎個價多好多?
我掙扎緊

唔明 姐係如果要放就整完再放出去會好啲?
如果係放唔到多錢 我就咁買新算
好掙扎買邊樣好
Note8正唔正
Puxel2xl 無行
Note8正唔正
Pixel2xl 無行
Note8正唔正
Puxel2xl 無行

note8好似好大部
Note8正唔正
Puxel2xl 無行

note8好似好大部

加埋殼真係好大部 又重
但用真係好用
Note8正唔正
Pixel2xl 無行

pixel2xl真係幾正 尤其係親生仔同佢個相機
如果有行真係1516想trade部s8
但冇行 咁就算 唔使煩

s8其實都夠晒用

尤其放褲袋,N8太大
登記唔到Note Fans 回饋賞 話我部note imei碼唔得 但我明明係行貨
手機白痴

周圍都係平三百,你問佢就有 $5398
緊係s8好用 mon大又輕好揸手,電都好耐用,肯定比i7耐用

好 唔該
一路用開note edge幾年
最近顯示白色有印
好彩儲了幾年錢終於夠錢買咗 s8+
登記唔到Note Fans 回饋賞 話我部note imei碼唔得 但我明明係行貨

水行?

水行?

唔係 拎過去三星整都冇問題
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞