Samsung S8/S8+討論區 (8)

1001 回覆
16 Like 12 Dislike
仲有個小問題 我oneplus用the headphone聽歌既 換左s8發現細聲左好多 已經開到盡
我諗差一陪都有 有冇得搞?

note 8都係咁 用其他app聽就好細聲
剛入手s8以取代iphone 6
仲有個小問題 我oneplus用the headphone聽歌既 換左s8發現細聲左好多 已經開到盡

有冇師兄有note8全包mon貼推介

我用 onkyo player 同原生既samsung music 聽無呢個問題
同之前用XZ 差唔多
Headphone 係 sony MDR-100A 同 onkyo E700M

我用 onkyo player 同原生既samsung music 聽無呢個問題
同之前用XZ 差唔多
Headphone 係 sony MDR-100A 同 onkyo E700M

我用Samsung music都大聲但一用ok box就

同之前用XZ 差唔多

我用Samsung music都大聲但一用ok box就

用S8冇事
有冇巴打知邊度trade in 機個價靚d?
S8plus 128gb 藍色 完全無花

點解trade?

想换note 8 ..
想問下香港note8,S8,S8+分別幾錢到
係澳洲讀書,li邊電子野好貴,睇下年尾番黎買
想問64GB 係吾係都有blue? Thanks
想問64GB 係吾係都有blue? Thanks

無呀 吾你老母
其實64gb 夠唔夠用 如果啲歌 video 相放落microsd 到

淨係放app
其實64gb 夠唔夠用 如果啲歌 video 相放落microsd 到

淨係放app

放app 夠用啦

淨係放app

放app 夠用啦

但仲多2gb ram

淨係放app

放app 夠用啦

但仲多2gb ram

唔係呀我係諗緊夠用就上note8 64gb

唔係就S8+

淨係放app

其實唔建議用sd card 就算最快果張都同內置記憶體速度都差好遠 會拖慢部機

之前都用咗 oneplus 3
micro sd卡用咩牌子好?
聽人講samsung機同sandisk卡唔太夾
豐澤有得賣?

之前都用咗 oneplus 3 年,宜家用 s8+ 覺得好細聲,唔只用 headphones 聽細聲,個 speaker 都好細聲
volumn 經常開到最盡

淨係放app

其實唔建議用sd card 就算最快果張都同內置記憶體速度都差好遠 會拖慢部機

明白但一上128又七千幾又要再諗諗先
大家用緊咩MON貼
見到TAOBAO有隻水凝貼好似幾好
但係又似個D垃圾膠貼
驚貼完會BLUR左個MON

淨係放app

明白但一上128又七千幾又要再諗諗先

我見有D細鋪128GB 7K有找
之前係細鋪買過G4 保養個陣都受我張單
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞