Samsung S8/S8+討論區 (8)

1001 回覆
16 Like 12 Dislike
台灣都出左Qi7

愈睇愈傷心
講開又講
使唔使去三叔香港fb 提下佢哋Oreo已經出咗 驚佢哋又唔記得 到時又遲出

s8 幫三星拿番口碑 s8 note 8打孖一齊上oreo

唉 寫軟件個班成日都懶 賴touchwiz 同oreo要時間磨合 出得beta版 升級日子都唔遠
希望S9上番exynos

敗家仔

btw 部note8有冇巴打有興趣要咗佢 csl台機 黑色 128GB

香港地區 頻普問題 多數高通獨佔

香港地區 頻普問題 多數高通獨佔

已解決頻普問題
黎緊出既U應該支援埋全網通 e.g.7872
但大陸要用高通旗艦U 希望香港上到exynos

敗家仔

btw 部note8有冇巴打有興趣要咗佢 csl台機 黑色 128GB

原價走? 定會平益巴打先

敗家仔

你add我tg傾啦
真係俾巴打講中第一水好多機個mon偏黃

敗家仔

你add我tg傾啦

有興趣
真係俾巴打講中第一水好多機個mon偏黃

哩個唔係可以較咩?

琴日拎自己部S8同N8對比, 一樣用基本模式, 部N8真係好黃
要用最隹化先藍返
我係先達見到有n8現貨, 話係港版仲要平幾百,請問係咪都有保養,同埋有冇伏

敗家仔

你add我tg傾啦

有興趣

第一批N8好似都偏黃,想問下攞咗機既巴打,用原生samsung嗰個setting較唔較得番
岩岩由g6轉會s8

第一次用曲mon,想問玻璃貼係咪可以貼到曲面???定係曲嘅地方貼唔到

請問曲mon體驗如何

其實冇咩用
得個靚字
同埋整到好似冇邊框咁(實際上仲有條框係度)
冇咗個曲mon 睇落就似iPhoneX條邊咁粗

曲mon都係貪佢靚
但Iphone x 條框睇落好un眼

來緊都係買s8算

利申:6s用家

轉會要諗清楚,iOS過Android好麻煩

雙修用家表示不是問題
一部公一部私用

我以前都諗過轉iPhone
不過太煩又見佢冇新野
都係用返Android算
利申:用Mac同iPad
第一批N8好似都偏黃,想問下攞咗機既巴打,用原生samsung嗰個setting較唔較得番

唯有咁 自定
陪fd 買左c9 原來多ram 過s8
邊度買玻璃mon貼好
imos呢個牌子好似幾好
邊度買玻璃mon貼好
imos呢個牌子好似幾好

幾年前買過imos貼,係超級好

但係曲mon唔知

遲啲去星際睇睇
唔該晒巴打
想係鬼域入部台水用8895
爆mon 佢地整唔整
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞