Samsung S8/S8+討論區 (8)

1001 回覆
16 Like 12 Dislike
諗住買s8點知香港冇黑色點解冇黑色咁on9

所以我買左水貨

因為想逼你買s8+ note 8
note 8 64gb 幾抵買
s8太圓 都係note 8好睇啲
記唔記得點用整到條bar 永遠都係黑色

好耐之前有巴打分享過
呢個post好撚多打手
note8都推
s8+ 同storage 做到 五千七
屌你note8 128gb賣街講緊七千六
上面仲好笑到s8+ 128gb 同note 8 64gb 比
你買新機storage 就會用少左??
你同講成二千蚊買支筆同雙鏡 但電仲細左?
抵係邊個位???

吊你 ,仲有雙鏡頭呢,黎度絕對值2千

台灣果邊n8一早出左
我見m01 有人貼相
佢部相機好似仲未turn 好
auto 影相仲影得差過s8/s8+

所以我買左水貨

屌仲諗住買黑色

有冇s8 case 推介

所以我買左水貨

邊間?幾錢?我上price.com見到s8 4千幾點解同大鋪爭咁遠?
同埋水貨唔驚奶野咩

利申:冇研究開

我覺得好大部
記唔記得點用整到條bar 永遠都係黑色

好耐之前有巴打分享過

同問

adb shell settings put global navigationbar_color -16777216
adb shell settings put global navigationbar_current_color -16777216

搵返

我覺得好大部

長得制 藍色見真機

我覺得好大部

長得制 藍色見真機

藍色太dummy feel
尋日係衛訊買左兩部s8
sales話拎外國護照或大陸人可以就咁去三星客戶服務部拎藍牙耳機
香港人要上網登記等七日先有

有冇人試過搵賓賓印印拎耳機,係咪就咁拎住張單同護照去客服就得!?

請問有冇人知???
尋日係衛訊買左兩部s8
sales話拎外國護照或大陸人可以就咁去三星客戶服務部拎藍牙耳機

有冇人試過搵賓賓印印拎耳機,係咪就咁拎住張單同護照去客服就得!?

請問有冇人知???

係咪戴係頸 頸篩個隻
尋日係衛訊買左兩部s8

請問有冇人知???

係咪戴係頸 頸篩個隻

係啊
尋日係衛訊買左兩部s8

請問有冇人知???

係咪戴係頸 頸篩個隻

係啊

登記完 再有email通知 越遲先有藍芽耳機

我覺得好大部

長得制 藍色見真機

藍色太dummy feel

隻藍再深少少 寶藍色型好多

所以我買左水貨

邊間?幾錢?我上price.com見到s8 4千幾點解同大鋪爭咁遠?
同埋水貨唔驚奶野咩

我都係細黑
係鬼域買 坡水黎

所以我買左水貨

同埋水貨唔驚奶野咩

4千幾不如買行,trade咗個藍芽都係5千

所以我買左水貨

屌仲諗住買黑色

有冇s8 case 推介

vrsdesign high pro shield
依家s8+ 64gb blue 放二手大約幾錢? 99% 新
用緊s8 bloomerang一save條片就變灰色
有冇人都係咁?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞