Samsung S8/S8+討論區 (8)

1001 回覆
16 Like 12 Dislike
wa屌岩岩跌左機 1米左右
左上角落地
嚇撚死我
好彩無事
我愛你high pro shield

有無圖?

跌完石屎地左上微花

背面樣

根本唔用套都唔會有事
左上角落地
嚇撚死我
好彩無事

有無圖?

跌完石屎地左上微花

背面樣

根本唔用套都唔會有事

霸氣
我記得第1第2個post好多慘劇
岩岩去wilson撚左兩下部note8,個mon真係又大又靚。有無邊度訂機可以快過正式發售日拎到機
想問下係百老匯訂機好唔好?岩岩個sales話27/28號會有得拎機灰色實物好似無咁易留手指紋印
想問下係百老匯訂機好唔好?岩岩個sales話27/28號會有得拎機灰色實物好似無咁易留手指紋印

百老匯好似送貼 原廠機殻 尿袋
左上角落地
嚇撚死我
好彩無事

有無圖?

跌完石屎地左上微花

背面樣

根本唔用套都唔會有事

霸氣

跌崩個下巴兩邊角

堅?!邊隻殼先?
係咪鏡面個隻

堅?!邊隻殼先?
係咪鏡面個隻

鏡面 led view殼

堅?!邊隻殼先?
係咪鏡面個隻

如果堅係送呢個殼真係即刻今晚去訂
岩岩去wilson撚左兩下部note8,個mon真係又大又靚。有無邊度訂機可以快過正式發售日拎到機

睇定啲 DISPLAY機個MON一定好好
賣街果批又紅MON又紅邊
請問大鋪賣緊s8同s8+幾錢

睇定啲 DISPLAY機個MON一定好好
賣街果批又紅MON又紅邊

最怕呢樣野,我見display冇紅mon已經好神奇,問2句先知係工程機,唔係正式機,即刻唔訂等walkin 睇定D,錢係自己到幾時洗都冇問題

note8
左上角落地
嚇撚死我
好彩無事

有無圖?

跌完石屎地左上微花

背面樣

根本唔用套都唔會有事

霸氣

其實睇你跌咩地
我就裸開機
商場地米幾跌過兩次都冇事
其中一次仲要係mon落地
但我覺得街地一定爆
當然人品都好重要~

堅?!邊隻殼先?
係咪鏡面個隻

如果堅係送呢個殼真係即刻今晚去訂

原本係送普通透明硬殼
29號walk in note8
但單睇色s8靚好多
note8隻色好膠
但單睇色s8靚好多
note8隻色好膠

預訂無著數
等賣街時有無即減優惠仲好
但單睇色s8靚好多
note8隻色好膠

預訂無著數

我果面百老匯個sales話,開售日多數已經無曬現貨
但單睇色s8靚好多
note8隻色好膠

預訂無著數

無貨咪無貨囉
買唔到Note 8又唔會無電話用
而且Sales講野 你信呀
想你落訂開左單先咋
但單睇色s8靚好多
note8隻色好膠

預訂無著數

咪鬼信佢啦
可能某d色冇姐
S6e,S7e,note7同S8plus都未試過開賣果日賣唔到喎
坤你落訂之嘛

如果開售日買機,開中d機有紅mon,係唔係可以要求開過新一部?
但單睇色s8靚好多
note8隻色好膠

預訂無著數

咪鬼信佢啦
可能某d色冇姐
S6e,S7e,note7同S8plus都未試過開賣果日賣唔到喎
坤你落訂之嘛

如果開售日買機,開中d機有紅mon,係唔係可以要求開過新一部?

正常係Check完機
你滿意先走
有問題 緊係要換
最多咪唔買
唔係人地比部有十幾個死點機你都要
之後先去換呀
但單睇色s8靚好多
note8隻色好膠

預訂無著數

咪鬼信佢啦
可能某d色冇姐
坤你落訂之嘛

正常係Check完機
你滿意先走
有問題 緊係要換
最多咪唔買
唔係人地比部有十幾個死點機你都要
之後先去換呀

有道理
但單睇色s8靚好多
note8隻色好膠

預訂無著數

唔咁講咁屈你訂
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞