Samsung S8/S8+討論區 (8)

1001 回覆
16 Like 12 Dislike
心水係S8+黑色/金色 今日去wilson試左 黑色好似好易留指印(機面機背都好似好易 ) 但係128GB 6998平300真係好吸引

大黑啦 3500mah電
我見你地之前s8果排係到討論過好似叫pdp嘅野用黎停左d原生app note8 有冇類似嘅野可以了解下 因為黎緊會入note8

好似係Samsung就有

但係是咪要自己set個list停d乜野咁?

升左上 Qg6 就用唔到pdp

adhell
有冇巴打會1有多一組用唔晒既NOTE IMEI可以讓比我登記知fans回饋賞
第一次就係用note 8
note8 個2x 鏡頭係咪同 iPhone7Plus 一樣只有日光下先會用到?
今日去試機, 用手指遮住2x 個cam , 1x 2x 切換都唔會黑左
搞笑,碌8開聲玩怪物彈珠同S8一樣一多細節就疾

正唔正常??
用緊note8

正唔正常??
用緊note8

screen on time cap黎睇睇
三禾
韓版Note 8 都用到Samaung Pay 喇! Note8 256gb $6580 開心價發售

韓版都用到Samsung Pay ????

韓版有冇咩功能會變左用唔到 6580好吸引

理論上韓版用到SamsungPay都要韓國信用卡先入到
三禾
韓版Note 8 都用到Samaung Pay 喇! Note8 256gb $6580 開心價發售

咁又無乜意思

同pad 一樣垃圾

同pad 一樣垃圾

講起都暈,到依家個解像度都唔support
格硬開全屏都無用
凖備轉會 s8+有冇巴打知邊到出機抵玩?
三禾

咁又無乜意思

如果韓國有果d銀行香港都有就用到
我坡版都係咁

同pad 一樣垃圾

格硬開全屏都無用

好多直屏game都用唔到
橫屏先得
有冇人試過x-one新出嗰隻full cover玻璃貼掂唔掂
凖備轉會 s8+有冇巴打知邊到出機抵玩?

二手機,64gb 5000有找

同pad 一樣垃圾

格硬開全屏都無用

橫屏先得

橫屏都係crop 頂底
啲game 原生唔支援18.5:9 都無乜用

同pad 一樣垃圾

格硬開全屏都無用

橫屏先得

橫屏都係crop 頂底

咁又唔係喎 少玩game 淨係試過天堂2同王者都冇問題
Samsung pay幾時搞八達通架

同pad 一樣垃圾

格硬開全屏都無用

橫屏先得

橫屏都係crop 頂底

咁又唔係喎 少玩game 淨係試過天堂2同王者都冇問題

接受唔到上下crop
Samsung pay幾時搞八達通架

11月
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞