Samsung S8/S8+討論區 (8)

1001 回覆
16 Like 12 Dislike
覺唔覺分mon用既功屌打ipohone一棟都無睇住波/睇片/utube 上lihkg 上fb wtsapp
覺唔覺分mon用既功屌打ipohone一棟都無睇住波/睇片/utube 上lihkg 上fb wtsapp

好方便

機已拎

咁快?
到到都話冇訂冇得拎 邊到walk in會有

等多一星期應該周街都現貨喇

我想今日要

使咩等,29號已經有得買啦

用埋adhell啦

今日有冇可能

今日有冇可能

機會不大,今日有得街買,實俾訂咗嗰啲屌到上天花板。到29號就唔同,又或者聽日再問下有無

用埋adhell啦

點用
長按 左邊function鍵 雙開視窗
我朋友琴日喺百老匯買左s8
今日就唔小心整跌左
爆左moon同殼花哂又崩左
原廠整要1500蚊 有冇咩地方整可以平?
我朋友琴日喺百老匯買左s8
今日就唔小心整跌左
爆左moon同殼花哂又崩左
原廠整要1500蚊 有冇咩地方整可以平?

有你都唔敢去整, 99%變左第2部有問題機返黎
一陣想去出s8+ imobile出機如何? 部oneplus3 爆左moon 好急用
感覺上豐澤tradein無咁煩,s8+唔連配件都5千
price.com好多 香港行貨s8+ 128gb 賣緊5500 有啲心動 但又唔知信唔信得過
出面連鎖大鋪仲賣成六千幾
price.com好多 香港行貨s8+ 128gb 賣緊5500 有啲心動 但又唔知信唔信得過
出面連鎖大鋪仲賣成六千幾

imobile 以前買過幾次..都信得過...但係有咩事換新就麻煩,要去返三星到出證明非人損 先可以拎返去換,大鋪就簡單好多,7日內直接換新
一震出去拎機 check機有咩要注意

*#0*#

*#0*#

依個有無得check埋光點同死點既問題?

*#0*#

依個有無得check埋光點同死點既問題?

有紅綠藍三色,唔記得有無黑白
note爆64gb 6588抵屌
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞