【年刊】Hunter x Hunter 獵人 [8] 2024年10月7日正式復刊|最新38卷發售中

926 回覆
21 Like 4 Dislike
但係古拿比加唔似會簽會傷害到其他王子嘅合約
王妃喺度都應該唔畀
如果係殺私生子 王妃應該肯掛
完全冇血緣關係其實做唔做到壺中卵
三王子話晒都係國王嘅兄弟生
王妃似大愛左膠
我都咁諗
安插入去做針
但又扮到唔識念
要改樣改記憶...?
真係諗唔到
一般復刊第一回個資訊量都係最爆一回
對上一次應該一般般,我記得係打隻手變武器嗰條友
可能王妃先係比楊德個女,咁同回鍋肉生出嚟啲王子就做到壺中卵儀式

WJ 2024年 45號 順位
好大機會啦 念能力咁勁
仲唔係父幹撚
No.401 Comment [WJ 2024年 45號]
我非常感激大家不斷的鼓勵和支持
先可以令獵人成功揭載

比德楊大量繁殖,直逼權力卡金國王室;香港人都要引以為鑑,大量繁殖。
龍脊 · 尼特羅
能力名「透明語言」|操作系條件型
透過在有期限的契約上簽名,可以將能力借予對方,也可以反過來限制其行動。

自發性的簽名為絕對條件的能力

其中一個能力的發動條件只有在某邊沒有遵守契約限制的情況下才會自動啟動,懲罰為強制進入「絕」的狀態為期一週

其「透明語言」能力也包含在攻擊中。
除非發現偽裝和損壞等明顯以對我不利為目的的行為,第5王子不會單方面提出解除契約,本人亦絕對不會擅自判斷而發動能力。

又多一條線
真係去到2046都落唔到船
龍脊的授予條件是「在第5王子脫離或王子剩下2名之前找到比楊德的孩子」

萬一14位王子當中沒有對應者
條件達成的同時,作為「獎勵」也會啟動其能力。

一旦5王子宣布解除契約,授予條件即告終止。

即便如此,如果繼續調查並滿足授予條件,保證會私底下重新簽署契約,給予「獎勵」。

「獎勵」是使用一次「透明語言」這個能力
隔離OP都係,可能費事俾啲出版社/網警追擊
真係富奸?咁精緻
契約內容
絕對不要妨礙或攻擊王子、王妃及其所屬私設兵! 以下星期日09:00a.m為期限,如第5王子的使者喺同一時間點在1014號房間內,合同將自動續約一週。

劇情cls 好似隔咗幾年冇睇咗
比楊德大機率係操作系 - 極
由30年前卡金王國改制果陣已經通過「假結緍」陸陸續續生咗類似龍脊咁既數十個仔女

喺佢哋仲係嬰兒階段就用能力攻擊,從而激發「念」
每個目標的舌既下側會留低一個印記

之後將班仔女送去皇家軍事學院訓練
目前潛伏哂喺14位王子身邊
獵人而家繼承咒術
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞