【年刊】Hunter x Hunter 獵人 [8] 2024年10月7日正式復刊|最新38卷發售中

926 回覆
21 Like 4 Dislike
幅畫少咗個人嘅
簡中版都係
四王子依家吹到咁大
硬係覺得佢反而唔關繼承戰事
繼承戰依家突然推得咁快
可能會出乎意料咁極快就完左直入黑暗大陸
話說2王子已經放返出黎
點解唔交遺書俾2王子
11王子一入到去1002成班不可持民
望住11王子當場自殺 即刻咒死11王子
吹到第4王子咁勁 似乎想推到佢上暗黑大陸
似係Switch
之前 姐姐死左(十王子),唔係話要暪住妹妹,驚佢知道事實會頂唔順咩,扮未死
呢話就俾遺書,突然又好似無野發生咁
妹妹角度係所有人以為家姐死左 但其實未死佢見到同摸到, 依家要2個人合作, 但同時間妹妹覺得一直以黎係佢連累緊家姐 想做多D野
富奸會唔會自己做個導讀/解說
有啲巧思同伏筆太細
miss左或者理解唔到都好可惜同浪費
屌,太耐 記唔起
第九王子世身真相之前有冇講過?
到今時今日都仲好記得比信長斬頭個養狗男逃走段情節
最後可能要旅圑同古仔合作殺四王子
冇可能啦

旅團冇殺4王子理由

古仔一定係靠自己去拎返對眼
古仔加其他王子一齊殺四王子
小岡奇犽係咪唔喺黑暗大陸篇
小岡線基本結局左
基路亞遊山玩水冇必要去黑大
呢個係漫畫既通病
就好似點解放大招要嗌招式名

仲有就係點解次次出招, 明明唔需要推到極限, 但次次都要"致敬"對手用全力
結果就係主角群又得到寶貴情報, 可以針對部署

我成日都諗, 我係反派, 能夠平A打死, 我就唔會用技能
就算用技能, 都會隱藏部分情報, 好似效果, 範圍, 時間
小岡係鯨魚島
基路亞同細佬旅行緊
邊有呢d 情況
只有懶讀者見多字就飛左
真係未必
古仔條村既伏線 除左紅眼之外 仲有希拉係到
4王子有分解屍體既興趣 又同旅團青梅竹馬死法有關
反而廁索家先係外人咁款
唔講咩嘢隱藏實力呢啲高級嘢先
早期op打交都叫做有少少策略性,後來都冇晒
真係你一拳我一拳,唔知做乜打極唔死,之後又突然打死咗咁
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞