【年刊】Hunter x Hunter 獵人 [8] 2024年10月7日正式復刊|最新38卷發售中

926 回覆
21 Like 4 Dislike
係船上面蠢少少轉數慢少少都收皮
勁多未知數 淨係空間類既念能力都有幾個
放咒又有放毒又有 啲念獸又好多似係條件發動
就算成功殺人又會有百萬輪迴貓 靈魂箭呢啲野
旋律係聽左惡魔旋律先變到咁既樣
我深信佢原本一定係超靚女
招野淨係殺過隻名都冇嘅兵蟻比人吹到秒蟻王
百萬輪迴貓點先殺到?一定要佢自殺?
出手殺二王子
反擊型念能力
突然覺得自己前面個回應ON9左
你係咪想問點樣殺到二王子而唔觸發百萬輪迴貓
被動地用陷阱/毒殺
等佢自己觸發應該ok?

或者強制絕
幾點會有圖透
搵個二打六殺二王子,隨即將二打六殺死
暫時黎睇,除左天災、疾病
最簡單係餓死佢

因為係用「攻擊者」性命黎復活自己
合理懷疑可以利用強制絕封左佢,而樓上提到被動應該都得

仲有就係佢自己既咒殺部隊,因為隊野係aim一換一,攻擊者死左冇命填番比佢
2王子招技就係絕先觸發
唔記得咗 自膠
意外?令到佢都唔知邊個殺佢或者唔覺係比人殺死?
應該有範圍, 丟佢落海就搞掂

btw, 個女人都幾廢下
佢個能力係單對單或保命時先最大發揮
俾人知個能力就要對付佢嘅方法多的是
佢個陣咁樣衝去一王子度, 能力發動個陣只要有其他人見到就估到對策
其實隻貓幾乎合條女嗰種不可一世同懶醒嘅性格話說今個禮拜有冇連載
同dr strange個開傳送門cut敵人一樣
復3個陣都好多人笑點解dr strange唔咁樣斬thanos隻手或者首
至少冨樫有諗到呢點令佢退場, 無得笑佢
今日話日本嗰邊放假,圖透會delay一段時間

至於OP琴日最快出文字情報
主要係有專屬嘅情報師跟進+內容比較容易總結
我反而傾向係要去過先開到門
最大BUG位就係「11王子試門個陣去左第3層」
可能上船經過掛,我記得隻船冇提過有lift,但係就有樓梯上落

救生艇間房呢
佢地第一次走佬,係由宴會場跑去救生艇到
都提到出左公海,想象卡金風景開唔到門嘅話,就開門上番船
依加11王子再提,10王子去到救生艇又真係合理
同埋提到想象船以外嘅地方都開唔到門

有冇可能係因為10王子想象到救生艇內部,所以就算唔係同一隻艇都可以開門入裡面,就真係唔知啦
所以一王子醒到鎖起二王子就算
即刻廢左佢武功
丄次復刊都係世界盃,日本出局應該都要為大家打氣
WJ 2024年 47號 順位
強制絕唔得
守護獸唔當係王子本身能力唔受絕影響
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞