【年刊】Hunter x Hunter 獵人 [8] 2024年10月7日正式復刊|最新38卷發售中

926 回覆
21 Like 4 Dislike
因為扯旗佬都係主角之一, 要輸一次俾佢成長, 炸到咁都可以復活到, 仲要keep 番個靚仔樣, 完全係主角級待遇
其實西索如果打團長途中變樣,啲人偶已經認唔到佢
佢天份過高喇 又冇做埋啲戇鳩野
仲要勁勤力 秒秒都叫人幫佢計時練絕
唔係劇情殺應該唔會死
個巴比馬因納唔出聲,係咪佢都係比楊德個仔
啲私生子因為有落咒 所以一出世就識左
反而四王子預佢上位所以無落咒比佢?
假設某一階段係想私生子上位)
唔似會大戰之後死咁老土
蟻王都唔係好似龍珠咁,最後主角出大絕消滅,而係中咗會長放嘅滅蟲彈。四王子大概都唔會
膠只會直接黐住
冇講過可以黐住個頭,再由個頭黐住人
其實呢場battle你唔不斷腦補ff,而真係確切理解佢啲文字,根本就冇想像中咁難理解
睇完402
想和平解決應該唔係咁易
連棺材都安排晒比咁多位
爸打402中文翻譯可以係邊度睇?
睇百度垃圾機翻咋
再唔係都有部分youtube片講了
打分身佬咪表演過
個陣佢d膠仲可以直接射出去成個蜘蛛俠咁
其實我覺得索個自救其實幾牽強
4王子有個護衛天生就識絕,睇黎佢有機會係比楊德個仔
其實個老豆點會忍心睇住自己啲仔女互相殘殺
小剛老竇又失蹤
幾時先蒲頭
有排先到金同十二支條線啦
寫小說 多字到
唔可以用一般道德標準睇呢個世界
No.402 Comment [WJ 2024年 46號]
現在我的腰部恢復到能夠坐在椅子上寫字的程度,正在慢慢進步緊。

現在は椅子に座り執筆可能なところまで腰は回復しており少しずつ進めています。

喜事嚟
希望可以穩定連載一段時間
嗰王係真正意義上嘅政治機器嚟,之前第九王子問係咪要將手足同國民當做電車難題畀個國王屌佢永遠要以國民行先,用政治人物睇佢係好完美

話說Hunter 啲垃圾老豆全部都刻畫到係喺另一個領域好完美嘅人(金比楊德同呢個國王),唔知關唔關上一代日本仔覺得要喺有成就同家庭2擇1個風氣事
Yorknew 黑社會保鏢篇
其中一個保鏢
芭蕉
再估落去 成個國家啲人都係比楊德個仔仔女女
識絕係因為比陽德的攻擊
即係詛咒
斷估都唔會俾啲咁嘅野王子
睇返原來係我之前用電話睇
睇落好似一個長髮大隻佬
放大返正常size睇其實係司法部四眼仔
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞