【年刊】Hunter x Hunter 獵人 [8] 2024年10月7日正式復刊|最新38卷發售中

926 回覆
21 Like 4 Dislike
你當邪教咁 我們秀晶的屁股真大都得 或者希特拉咁
應該係解像度問題
同意
古仔就算主角光環唔死 都會焗佢退場
換返金/小崗嗰邊出
最新資訊係bb仔會極快學識纏同絕
不過我又有一個問題,好似古仔嗰隻方法係就咁trigger,唔使用纏/絕嚟封返啲氣孔
咁有機會比楊德個咒印都係類似嘅嘢嚟,雖然唔係重點

同埋一王子兵本身估佢係出蛇嘅人
之後又話應該唔係(用古仔角度睇應該都confirm)
佢之前話有4個偽裝嘅能力者,其中兩個係trigger咗念能力嘅九王子兵,最後話得返一個
即係嗰個俾人拉咗嘅女僕人都係其中一個?只係佢估另一個先係出蛇?
我都覺
所以有無可能 黑暗大陸嗰邊
要克服某種災需要大量人頭

還是因為比楊德用呢類人肉炸彈
先要脅到卡金國王
出動舉國之力去黑暗大陸
前面我都係9up
第8王妃難d係
因為冇念能力

同埋佢既母性令我想像唔到佢係比洋德個女
蟻篇係肛仔同gay仔完結
咁王子篇係古仔完結都唔奇
尼昂條廢柴可能同桑原一樣輕輕帶過算
之後仲轉唔轉金做主角定大結局退休就...
古拿比卡絕對時間減壽命應該係佢自己念能力效果?能力失效嘅話,個念能力就攞唔到自己命?

最後會唔會玩bug,到就嚟死嗰時,用條女個能力簽個auto renew又cut唔到嘅有線contract, 故意違約令自己進入一星期絕狀態,咁紅眼絕對時間扣減壽命嘅效果就無法發動,自己就唔駛死。一星期後contract auto renew完又違約咁無限loop
其實睇多次
已知事實係:
私設兵入面有比楊德仔女
比楊德仔女有死後發動的詛咒/咒殺功能
比楊德仔女唔係全部人知自己係比楊德仔女
用特定方法先睇到舌下印記

以下係龍脊推斷:
王子入面有比楊德仔女
一王子唔係比楊德仔女
咒殺目標唔一定只係王子aka 唔一定為繼承戰安排

呢話佢已經講話埋如果比楊德如實同佢講就ok
咁四王子個念能力都要用絕嚟開啦
根本呢啲位冇講實,我就覺得冇咁易bug到啦
以佢學習念嘅天賦係都唔奇
依家哩個女咪就係唔幫,咁有幫嘅自然又唔幫
如何富奸一直冇停過,畫到今日
黑暗大陸都行完出番嚟添啦
而家呢個速度,繼承戰應該係最後啦
仲講金Sir?莫講話要靠子孫燒畀爺爺
直頭要靠報夢、問米、扶乩收富奸稿啦
d仔女本身都唔知,只係父母安排從軍
班工具人都唔知用條命幫緊比楊德
係條女咁啱查返家世先知真相
反而係個養父同親母點解咁狂熱要幫比楊德
富奸咁鍾意畫呢條女
唔似會skip咗里昂里奧唔講

個咒殺效果係呢個?
冇講
那合理懷疑係佢地10同11王子想逃走果陣 好多手伸出黎果d 手的本體
參加咗繼承戰的王子係唔可以脫離
講起呢part唔明其他人點知已經有個王子死左
佢地又知已存個王子只係念獸化身
念能力「透明言語」,隔離小字為「月光條例」
出自於藤田和日郎的同名漫畫作品

里昂,大茄
冨樫好識玩呢d敘事者資訊
講佢死左用方格,係旁白黎,即係得讀者知
王子本人都唔知,念獸本人應該都唔知
比楊德啲仔女同二皇子堆咒殺兵係咪同一批人
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞