【年刊】Hunter x Hunter 獵人 [8] 2024年10月7日正式復刊|最新38卷發售中

926 回覆
21 Like 4 Dislike
我覺得係4王子,係會長個孫嘅話念能力咁勁都合理啲,又有兩隻念獸14嗰隻念獸冇記錯古仔曾經feel到佢存在
就算你估中 都係等返3 5 7年先同你講
睇完呢話情報有d唔明
1, 比揚德d仔女係咒殺彈即係點?用黎殺王子?個動機係咩?(不過都係等富奸開估)
2, 有d王子會係比揚德後代?記得壺中卵要有皇室後代先有作用,會唔會有d後生d嘅王妃其實係比揚德後代?
不過當然有可能龍脊自己收錯風

另外今話一開頭古勒比加個樣好似畀人迷撚左咁,似係畀人洗左腦或者抹殺左記憶。呢一篇好似成日都強調抹殺記憶。可能有d王妃同比揚德都畀人安排左暫時失憶
最唔明係點解d油艇仔同老母, 養父都要聽晒比揚德話安排入去做王軍
又會肯為呢個賤父犠牲
一係就個操作系能力可以長年控到咁多人
或者洗左腦
已經唔記得睇到邊唔想「又」重睇
落咗船先追返
已經睇唔明宜家既hunter
希索加打團長已經好難明,睇左4-5次先叫明發生緊乜事⋯
呢排係咁係YouTube 補返之前的劇情
一次過睇大量真係好撚爽
富慳勁癲
似係
因為4王子一學就識念
而且好快做到基本測試
同龍脊的情況好似

但血脈歌下唸唔通 點樣混入去
睇情報好似話王位
唔定要國王親生仔女先繼承得
而係 "正室之子" (王妃?) 就可以
不過講係咁講
話王子入醵有仔女
但除時估錯
好似話12生肖有有佢嘅人咁?
補返劇情應該係無
十二支猴係 帕里斯通擅自安排的內應

上船之前 牛同比楊德傾計 問佢係埋有安排內鬼
比楊德話無
古仔係螢幕後面確認佢冇講大話
但對上一次復刊講左旅團
王妃可以係上代國王私生子女嘅後代
咁講 比洋德會唔會係有份將螞蟻引入
會長知道唯有親自出面處理 結果死埋
比洋德就可以光明正大進入暗黑大陸?
一直都有呢個疑問
而家講緊去黑暗大陸、中間仲要經過咩海岸線、定守門人先去得到

你話蟻后由黑暗大陸隨機漂到過黎,真係覺得中間有陰謀
呢個之前有人例出過一堆助證去推敲
成件事係比洋德, 副會長,卡金國搞出黎
引一班調查獵人入去都係卡金國委託
用黎餵蟻食, 副會長又用手段限制其他獵人去支援
12支(好似牛牛) 都講會長要求死左比洋德先可以入暗黑大陸
都應該希望比洋德殺自己
會長一心追求強大嘅戰鬥, 獨孤求敗
會長出發前會Set核彈, 都心知對手係set好左超級強勁,早有準備
所以成件事其實迎合各方利益
都有機
咁所以班王妃莫在鼓裡
對應之前古仔同牛牛講測謊能力對付唔到本身唔知或洗腦嘅人
講緊復刊之後嘅第一話啫
諗≠唸

次次一復刊都要溫書
其實出新一話未
呢篇開始左咁耐都好似未見過古仔打幾時有得睇佢出手
佢對上已經係殺旅團手槍女?

計現實時間
已經十幾廿年前?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞