【年刊】Hunter x Hunter 獵人 [8] 2024年10月7日正式復刊|最新38卷發售中

926 回覆
21 Like 4 Dislike
想殺係因為見到佢D念邪惡到仆街加上知佢性格一定唔會用正途上
對上一次咁樣形容D念已經係諾布見到油比嘅念
呢度好太順攤好奇怪
明明之前講到所有人都信唔過咁

不過可以解釋係旋律講咗邊幾個人係古勒比加team 係可信嘅
你估殺咗佢無後果咩
我記得有個內心戲係佢講殺完王子自己都會自盡之類
真係為正義做到咁盡咩
旋律講左邊d係自己友都唔奇
芭蕉佢地係外部請返黎獵人個邊嘅人
司法部四眼仔都會知呢點
佢地又唔似四王子咁諗埋其他人會唔會被操縱咁癲
仲未講佢咁沉旋律 講到明100%信哂佢
邊個諗到個司法部門都咁鬼
仲有所謂套料都係睇到一王子條友真係有諗用嗰個權限,直接跳咗去講,唔講低一級嘅權限
同埋一十王子狀態咁差,都已經傻傻哋咁款
其實旅團依家分開行動幾啱落手
1,5,7,9 都係2王妃生既
古仔揀王子果陣有介紹9王子 果到有寫佢同母親 + 2個家姐都唔岩,
而且再睇返2王自己警衛兵配置 冇記錯係 1個幫2王子, 1個幫5王子, 其他去哂幫7王子 咩理由要咁分就冇講, 不過睇落已經覺得好偏心

11王子個傷口應該呢條友做
但蟲射球被移除左, 又離開條友咁遠應該念能力解除左
即係個虛弱同不停用能力同個傷口無關???
咁佢地推敲係7王子用毒嘅說法都係錯晒
協專初頭因為係帕里斯通旗下
好似好奸
不過船上篇之後
個個都好似好盡責
古仔身邊個位都好正氣咁
旋律同大隻姬都有人埋單
係 佢地最後根據7王子嘅反應都話唔係7落毒

本身佢已經虛弱 比帶邪氣嘅念包圍
詛咒
想脫離繼承戰帶黎嘅影響

好多原因
沙路柯夫話自己天生就識絕
咁佢係咪其中一個比洋德私生子
就係成村人樂於送死喎,所以先保護得咁嚴密
但芭蕉行過say句hi,話,你臉色唔係幾好喎 我送個護身符俾你啦,戴住佢就安心架啦
然後又真係咁順灘收左然後講多謝
仲有救兩姊妹個伯伯?
同參加古拿比加訓練嘅長髮?
會長個孫女個制約咁撚難 成功左先獎勵可以佢能力一次…?好似回報不成比例
起碼啲小鬼唔關1王子事
今話11王子入嚟嗰下1王子啲𡃁就係話俾佢聽11王子俾啲小鬼跟住,關佢事就唔使咁講
其實唔係好理解係未肯定7王子係發動左能力既前提下就想殺佢既動機係咩
為左保護11王子去出手我覺得理由好似唔係太充分
422話咁多
每日穩定2P算唔錯
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞