【年刊】Hunter x Hunter 獵人 [8] 2024年10月7日正式復刊|最新38卷發售中

926 回覆
21 Like 4 Dislike
有埋宰伊洛 咁就要包埋子鼠D 蟻兵
可能第2隻船已經出發埋呢
唔止 好似有幕係四王子拎左派羅個頭黎做收藏品 俾古仔知道應該死都唔會放過佢
四王子張介紹圖啫
個個都估係派羅個頭,但其實冇講過

BTW,個介紹圖好似得佢一個有一頁,當初定位已經係重點人物嚟
唔會啦, 佢地去暗黑大陸做乜野
而且以佢既情況, 根本就無渠道德到相關情報
所以應該只係留條尾, 實際會唔會成為一個篇章, 無人知
可能係某一刻, 就會突然間死左都未定
其實暗示味都好重啦, 之前有提過成個頭完整收藏既價值比淨係眼球高, 4王子用咁多隻眼放住黎陪襯一個頭
我覺得佢只係俾隻哈巴狗有反抗心嘅觸發點同蟻篇完結時佢地嘅結局用
宰伊洛連配角都不如或者俾冨樫廢案嘅角色
睇下有無機會循環再用
又支必嘅,獵人係漫畫式小說,一話可以講到好多野不過都加到好多野
反而想睇多D子鼠 佢個魅力真係好勁, 同到呀仁同場較勁
個體實力唔知係點, 除左佢思想之外所有野都係迷
唔知幾時會再出
旋律班人係想用隨意門丟人出船等俾個儀式殺?
差啲唔記得咗依條友
係咪都十年以上?
咁耐啦咩, 選舉篇都十年前?
四皇子個守護念獸
有個派羅頭

所以佢收藏左派羅個頭係合理推論
有無人同我一樣都覺得十一王子d邪靈其實係二王子隊咒殺隊嘅人所為?
邪靈咁低級應該唔係啦
唔係, 女僕長講過11王子喺司法局太遠, 無守護靈都起碼要半年先咒殺到
同埋有守護靈係度, 要極近距離自殺先咒殺到
去到咁近插死自己不如插埋王子
睇大家的反應,似係虛弱畀小鬼附身
多過有人發動左能力
佢個計劃可能用黎要脅人多過真係用
因為好大機會用一次就畀人發現
而且王子同四眼仔唔知有冇真係殺人的決心同執行力
旋律分析能力勁但推理能力同估計危險的能力差,
所以你有時覺得佢係講悔氣説話同9up/好跳,
睇獵人最忌角色講咩你信咩
比起9王子身份
更想知四眼仔係唔係被洗腦或催眠去為左破解測謊能力
都係, 個個都係鬼 CLS
不過旋律都唔會信晒自己個能力
見四眼仔冷靜得太緊要都懷疑緊佢
但佢又無符唯有照合作住先
啲人反應好似hunter呢個世界撞鬼好平常咁但之前無講過鬼呢樣嘢
選舉篇好似2011?
當年日本311地震,富堅想為災民打氣,所以成個選舉篇無休過刊
變左黑暗集會
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞