【年刊】Hunter x Hunter 獵人 [8] 2024年10月7日正式復刊|最新38卷發售中

926 回覆
21 Like 4 Dislike
已經準備20幾話
係咪近7-8年黎準備最多既一次
你應該由2022年開始睇
呢兩年幾, 佢有畫稿, 就會係X度出post
雖然離真正要出仲有段時間
但唔會好似螞蟻篇咁, 完全唔知道情況係點
年年都話獵人復刊
太多流料
好鐘意睇hunter 啲角色會用腦
希望可以畫到 旅團團滅故事
白金之星都係無厘頭追加時間停止能力
如果佢唔識長時間維持絕嘅技術
係咪即係代表佢唔係比楊德嘅子孫?
唔不擇手段點上位
又睇左幾頁英譯中版
下期唔好撚再譯了
就算無時停, 單單歐拉歐拉, 就可以將每一個敵人打殘打廢打死
呢個就已經係勁到痴筋
依篇我最想睇旅團同希索加條線, 唔知古拿比加同伊爾迷會唔幫手滅蜘蛛。 啲人話希索加係第5主角(睇佢生日日期同主角四子一樣pattern), 睇嚟旅團應該會收皮
其實白金之星不斷弱化緊, 始終時間停頓太屈, 雖然得3秒,去到石之海對住神父個屈機能力, 停得3秒完全唔夠用
因為果個篇章主角唔係佢
仲可以停十秒, 咁其他人都唔使玩
而且後面出既替身, 能力係設計到無解, 主角群達成特定條件先可以贏得到
佢似係突然的起心肝想一口氣畫到尾咁
https://www.youtube.com/watch?v=ubS2oixnx-4
全職獵人:暗黑大陸篇超長解說
好耐之前睇過, 但唔記得咗內容, 淨係暗黑大陸, 補返劇情都要5個幾鐘
尾三果頁最後果格個大隻佬乜水黎?
我被螳螂埋伏了

太耐已經唔記得曬
就算做出不同於夢既行動,其他人眼中都同夢相同
乜咁屈既咩,咁番到現實,人地繼續loop緊夢既10秒行為
四王子係未就可以10秒內自由活動殺咗佢
其實我都唔明團長比索仔用死人頭打中點解無痴住唔放
排球佬都比索仔陰到
可能作者唔想寫到索仔咁廢無還手之力
但比佢打中又無痴住團長,仲比佢走到我覺得寫得麻麻
未講佢個能力可唔可以干涉其他人同事
只係知可以回避到佢本身應該會死嘅事實
對方見佢死左十秒後又復活返

如果單對單對決係幾屈
唔知用cam錄佢出能力會變成點
可能咁樣俾人估到個能力就大把方法對付佢
比如用毒,咒殺,範圍技之類等等
係喎,可能富樫唔記得左
如果痴住的話個人海爆炸戰術已經用唔到
扯旗佬慘被劇情殺
咁都幾痴線,明明殺咗條友一萬次,
但次次殺完條友又出現係你面前
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞