【年刊】Hunter x Hunter 獵人 [8] 2024年10月7日正式復刊|最新38卷發售中

927 回覆
21 Like 4 Dislike
讀者:我唔需要你解釋,我只係想係有生之年睇到結局
可能係比陽德個孫呢,
佢個女做咗國王情婦生咗佢出嚟。

咁撚多啤牌點會無遠攻
仲要掂到佢啤牌就痴住唔放可以拉過黎, 防都照痴住
佢又唔係唔知團長個能力係用其他人能力,都親眼見過
對付團長反而係好似基爺咁唔俾機會佢揀能力拖時間,有機會就埋身
基爺初見就知唔可以俾佢拖延時間
破解埋團長個能力
冇記錯 (屌已經好耐之前又要重睇)
四皇子既念能力攻守一體
本身單靠念獸已經勁到仆街
用絕可以預知夢
keep 住絕又可以連續發動能力
古仔真係寫定rip都得喇 唔駛落船
以富樫處理呢類角色嘅手法嚟睇,條友可能最後畀人強制長時間絕然後睇未來睇到癲左
佢出絕就兩隻念獸都熄撚埋啦
已經諗到四王子個用途係10秒預測機器,俾人捉住嚟用
屌冇諗過可以咁
強制絶令佢強制發動能力
然後冇哂氣同普通人一個
原來女黎
似 最屈的角色
到下一篇之前 無用就要死/退場
古仔同龍脊都係強行入絶
唔知會唔會其他私生子啲念能力都係同絶有關
佢抄得 king crimson 應該抄埋個死法?
呢招比團長偷左然後向希索加表演一次起死回生再收佢皮

畫風美少女戰士咗?
我覺得個儀式係勝利者被國王奪舍,所以係咪親生骨肉都無所謂
分分鐘開國到而家由頭到尾都係同一條友做國王,好似火影大蛇丸咁換身體換到長生不老
都7 年喇
唔怪得隻眼擘唔大喇
睇多次401
富慳一向玩返轉

我覺得比楊德可能率性想播種
唔係有啲咩特別目的
無諗住要佢哋幫手做咩
王子中無仔女
個詛咒係保護 (對仔女嘅愛)?

睇睇下第一王子去14王子個私設兵
有機會係佢個仔?
矮啲嗰個,唔係好多嘢講嗰個
咁仲使乜繼承戰?明明繼承戰就係挑選出成王之才,而唔係揀肉體
助手唔同遮
一如既往高質
不如估下邊個王子係比德洋私生子
一王子唔係
二王子唔係,因為臨出發時換不可住民私設兵
三王子唔係,佢生父係二線者
四王子有可能,佢個手下提塔都似比德洋個女
五王子唔係,如果係龍脊一早查左出嚟
六王子唔似,花痴女無後台
七王子唔似,吸煙王子但純粹太少描述
八王子唔似,無後著+死咗
九王子唔似,私設兵忠誠度100%又無混入外人,而且唔係念獸嘅話根本無後著
十王子唔似,孖女無後著
十一王子唔似,孖女無後著
十二王子唔係,都死咗
十三王子唔係,太年輕又無後著
十四王子唔係,一來太年輕,二來第八王妃毫不知情

四王子最可疑,劇情上又最可能連上古勒比加。當然可以「根本無比德洋之子」,但咁寫劇本真係會俾人鬧
【年刊】Hunter x Hunter 獵人 [8] 2024年10月7日正式復刊|最新38卷發售中
https://lih.kg/CQJQtnX

睇返上面 似到
已經返唔到轉頭,越睇越似
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞