【年刊】Hunter x Hunter 獵人 [8] 2024年10月7日正式復刊|最新38卷發售中

926 回覆
21 Like 4 Dislike
十二支隻馬騮係膝頭控,睇緊膝頭雜誌
似乎想對比下,人哋睇文字書,冇腦馬騮就睇肉體書
呢位係虎,馬騮係悟空

膝雜誌?向機械子致敬?
我有相同疑問
點解條女咁肯定 14王子唔係?
就算話互不侵犯
但俾對方知道自己能力同目的
都係一件壞事
我估 古仔 成個旅團 希索加 4王子 全部收皮
依家咁真係似 4王子=比陽德個仔
4王子又似係旅團仇人
最後一定多方混戰
亂到7彩
暗黑大陸主角俾返 12支 ,金 ,比陽德
好似係:
推論出有王子係私生子的過程中,係要一個依據/前設。即係2王子用私人平民兵,但比楊德冇反應。即係比楊德有後手。而且個5王子護衛都有提及呢件事影響左第二期軍校畢業生。第二期軍校畢業+第二王子換人都係好早的事。中間都生左好多王子,而且14王子都係近期先出生。

而且如果你想比楊德,你當然想自己個王子贏,自然唔會揀係bb仔14王子上場。換言之,個仔應該係年齡有咁上下,而同是唔係1/2/3王子。反而4王子隻寵物條舌頭有2隻眼,本人又離奇有天賦......(另外有外國論壇話第4王子同第1王子係篇章開頭傾電話個樣野勁似會長與蟻王對台的神情......)
另外,第5王子個護衛殺左好多人,但又唔係白唇蛇,即佢係2線殺人幫派個邊?(現階段的得2個地方狂死人,14王子臥室同下層。而且上層都好難有咁多死左都冇人理的cheap命) 加上佢個身分好難周圍移動殺人,要有特殊移動能力。咁啱2線家族本身有一個咁的人。同時今期個封面都係2線女做封面人物,似表達暗中操線。同時呢2個女人背景又咁似,都似傾得埋...
唔明點解d女人同養父都咁聽比楊德話
因為14王子係條女侄仔來
其實佢都話個計劃係30咁上下整落
頭排都未排到個出世無耐既王子啦

如果係比洋德隻孫就正
比楊德配咁多種
402話照舊於下期WJ 2024年46號揭載
Leak最快10/10出

本身睇400話最尾一格又講返同個無名護衛deal嘢,心諗仆街啦,我想睇返旅團打黑社會唔想睇啲無謂嘢
但睇完最新一話又覺得龍脊段故事又幾好睇喎
真心佩服富堅一話就可以build up character
通常念能力都反映出能力者嘅性格特徵
咁龍脊嘅能力需要毫無隱瞞咁交代事情,係咪代表龍脊好介懷比楊德利用佢
話說今次Jump冇再喺封面同彩頁提及「連載再開」呢個字眼
我都估緊會唔會王妃係比洋德既女
因為唔係連載
因為個契約要每個星期做續
就算發現咗五或者14王子係比揚德的嘅私生子
要開殺都要等埋呢個星期個約完咗唔續約
又或者當去完成咗合約畀個能力佢用,然後完約先開始撕殺
咁嘅話就可以喺完成王子和平協議嘅上面偷渡龍隻自己嘅私心
感謝,但字少睇唔到
嘩 屌 計中計中計
可以放大
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞