Ubi就近日Assassins Creed:黑武士 歷史爭議再作出回應

601 回覆
5 Like 211 Dislike
係,去到改歷史依個程度,一個正常人都知道係錯嘅,唔應該做,依啲直頭係普世價值嚟,任何一個人類都有資格出聲

我地至多咪花生友,好食食多2粒
而家日本個邊真係有埋議員follow
得睇下重有幾多花生食
https://www.youtube.com/watch?v=_tEojE4y6io
終於認錯! Ubisoft 就 黑人 刺客事件 「部份」 道歉
都一定係templar架啦,差在佢屈邊個大名係templar
好大機會係信長,加埋本能寺作為最注名刺刺事件……
嗰個好似日本女人嚟
其實都係一個機會黎,
好好利用轉移視線掩飾自己啲醜聞
又可以令人覺得自己有做野
黑人喳,唔係武士
揾水吹姐,宜家根本都未算認錯,仲係想側側膊
真係痴撚線,人地解放自己國家死咗幾多人。無端端派個外人嚟攬功。重來都唔係黑唔黑人嘅問題,係有無尊重過日本歷史。
嗰個教授根本唔係修日本史又唔係日本史學者,根本只係行外人鳩up
如果日本學術界真係咁on9信哂wiki source同個行外人先再講啦
政治政確我仲接受到
係接受唔到你食相太樣衰
好似watchdog2用黑人做主角
或者你forbidden west將aloy變肥婆唔緊要, 玩落都仲係ok
但dlc/tlou2/今次ac呢啲為左夾硬加啲政治政確扭曲晒成個plot或者歷史真係好撚肉酸
你係咪搞亂左時空,戰國時代結局已定,冇解放過任何野只係將軍換左人,而唔係幕末嘅革命喎

最多咪又係話d templer成為軍伐亂咁殺人然後佢解決左呢班軍伐就當解放左架啦⋯⋯ 前幾代主線都係咁上下,都就變流水作業
日本自己梗係冇中伏
中伏係班白左
你佢地咩智力嫁啦,幾撚辛苦搵到隻力架武士(ubi編劇自己講做左好耐資料蒐集先搵到佢地心目中嘅武士)重唔立即上頭打晒飛機咩
連美術,歷史參考都炒車喇
垃圾
重衰,即係想呃人睇Thomas Lockley本假書
嗰個叫馬丁路德金
德意志嘅馬丁路德的確係白人
我響東京,我應該點?
去你既太久保啦
再整啲日本妹投懷送抱當神咁拜
抄OP索隆把刀
好似仲要直接上網買現成
全球top 5遊戲公司
搞woke就花盡心思
正經野就鳩流流
仲話有同UBISOFT JAPAN既同事傾過
真定假呀
定日本OFFICE成班都係鬼
定係日本人都係外國大果D
有少部分黑人會彈出嚟話你膚色歧視佢,然後又嘈到要改
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞