Ubi就近日Assassins Creed:黑武士 歷史爭議再作出回應

601 回覆
5 Like 211 Dislike
好多地方nigga已經saturate
日本未
Nigga: let’s fucking gooooooo
落地就BLLM
之後就係Asian pussy
佢最醜係瘋狂錯素材呢d低級錯誤
大家知道點解ubisoft可以肆無忌憚咁篡改歷史 再出隻驚然後屌柒你唔包容啦

因為原來世上真係會有啲好似160樓咁嘅蠢鳩存在
屌你老母nigga 仔死返非洲啦,喺度叫春

以往隻隻assassins 都用返當年當地血统嘅人做主角

就連美國南北戰爭都無用nigga

一到日本就用nigga 迎合班woke 撚,屌你老母仲spin 你老母臭閪咩
宜家冇企硬話彌助係武士已經收得皮
唔係武士會著到套咁靚嘅行頭周街行?
呢個真係自古以來
唐朝有崑崙奴,仲好貴
我幫佢兜:
件甲係BLM時搶返嚟
再穿越到過去嘅日本!
刺客信條件之包青天?
唔會改架喇,而家ubi同d game media係咁gaslight話日本冇人care,只係鬼佬搞事;隻game只係fictional,要同現實分開
你又當左個女主角唔係人
佢鍾意啦
就算蝕到仆街都唔會認錯,Sweetbaby就袋袋平安
你嗰段都唔係上面講緊嗰段

BTW中文版已經align咗日文

>
左膠世界 咁多日本仔名人唔用。
係要用黑鬼下次中國編 歷史上有冇黑鬼名將
作為刺客死忠嘅我今次都一定忍手唔買
閹人張翼德
素材黎啫,對馬果班下級武士件甲咪一樣咁離譜

而且佢作為信長嘅玩具,信長同佢度身訂造一件甲黎威威都得,佢大把錢
你真係好撚煩
放緊暑假,係咁
原文呀
鬼佬講嘢你俾個日文版我把鬼咩
個interview係日文既
其實Sweet Baby會唔會係ubi 旗下
唔公開得嘅子公司黎

SB個創辦人係ubi 前女高層
而且同ubi又咁多合作
好多遊戲都有份插手

Ubi 就整game賺錢
而SB 就暗地裡幫ubi 去勤索其他公司收顧問費
根本SB只係ubi 嘅一個收數部門
睇都無睇都聲大大把撚閉,
裏面全部都係藍link,
一按就睇到晒你想知嘅野啦,
又係荷蘭叻咁我唔知我睇唔到?
刺客教條暗影的開發組女性組員合照

先不說一堆藍頭髮的
其中,出現這位

Kim Belair
Sweet Baby Inc的創使人

驚不驚喜,意不意外?
介意嘅都只係自己諗多左
或者唔識尊重創作
或者因為歧視黑人

總之責任不在我方
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞