Band 1女學生 DSE血淚全紀錄流出

638 回覆
84 Like 344 Dislike
佢練奥運個啲你估易?仲撚難朝朝五六操水放學又操
考試温習都仲有時間set機拍片諗對白,未至咁絕望
19歲打扮好自己過easy mode
又低胸入馬場, 又拍不雅影片

呢條女入馬場著到咁想點
https://lih.kg/3600918

19歲女網紅自爆被ex拍不雅影片 被勒索30萬元
https://lih.kg/3736604
講多個
何詩蓓練完水做功課做到凌晨3點老母叫佢訓都唔肯
依家 11 分都入大學,無難度喇
入唔到大學要驗下腦
新一代唔捱得
係啦,如果有錢人同你平民一樣
咁先叫唔公平喎
唔覺得俾啲精英運動員入大學有咩問題,
人哋為港爭光有貢獻過班ocamp呃蝦條嘅仆街
發覺呢個post太多小朋友同失敗者,以為有錢人迫害佢哋老實講人地入神科入奥運係應得嘅,努力左幾多年,仲要唔一定迫得到,你估掉個小朋友落水就肯游?

好好玩
啲有錢仔太早掉去外國冇王管,
可能就真係日日玩日日weed唔撚讀書
依家細細個都識用盤絲洞搵飯食ga la
allin 恒大呢
邊度有話21分
我當年best5 25都係掹車邊入三大
發達靠今鋪
有能力考DSE但使多幾倍以上嘅錢考IB GCE真係好合理喎
做逃兵走後門都算,仲要不知廉恥
dislike 係咪讀唔成書

讀書依條路已經係貧窮階層、資源貧乏嘅人比較之下易啲向上流嘅路黎

試問唔讀又無錢,咁仲可以點向上流?

釣金龜 娶有錢老婆都唔係咁易
幾癲下

何詩蓓是香港歷來首位世界游泳錦標賽、世界短池游泳錦標賽、世界青年游泳錦標賽冠軍,以及亞運游泳金牌得主。她曾五度當選「香港傑出運動員」,包括三次「星中之星」的最高榮譽。

學術成績上,何詩蓓在香港中學文憑考試取得七科35分,得以升讀密芝根大學,在兼顧游泳訓練及學業上取得平衡。她亦擁有八級鋼琴資格,不時會在宿舍內彈琴減壓。[6][7][8]
你冇成績,點解社會要分多啲資源俾你
講真話都要你提點
咁你有何高見先
真,成功既人對自己有要求
先會邁向成功
愛迪生說過:「天才是百分之一的天分,再加上百分之九十九的努力。」 意思是天才只是你的天分, 努力才是最重要的,因為天底下是沒有不勞而獲的事情,全部都要靠自己去努力,所以「一分耕耘,一分 收穫。」 這句俗語就是在說人生都要去努力,才會有收穫。
真,香港只要一味讀書,考到醫/護士/專業,就算公屋仔,都即刻反cup脫離窮撚世界

仲有,啲人成日屌香港8大,其實香港8大世界排名一直都唔差,試下去其他國家考差唔多排名大學,就知咩叫慘過食屎
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞