(2023-24 暑假V 再見浪花兄弟) 金州勇士球迷討論區(283)Golden State Warriors

1001 回覆
4 Like 3 Dislike
唔係Trae Young先係咩
睇落都似似Mike Bibby多啲
d klay hater/ curry粉/.勝利球迷真係好撚肉酸, 原來klay offer勇士2年4000萬, 但勇refer.
之前仲係到講klay吊高來賣
出邊D隊全部開份約都高過2年4000萬, 之後比勝利球迷踩到klay 1文不值, 事實係勇真侮辱 klay,當佢出面D free agency球員咁對待, 出個價仲低過其他球隊, 係到撚鳩Klay
@越我亡軀
@TJD
@雙莖娛賓1.0
頂去左睇波仔同TJD
jk 個村姑頭巾
今場新四爺真係做四爺 打晒鐵1/6
波仔啲三分出手幾有自信
今日睇Polwden

E. Thompson打4場鐵一場還好吧
呢隻做3D幾好
我點侮辱法啊
寫埋落小氣簿
屌SL又贏 開心死Kerr
又有two way用
暫時勇係未輸過 今年咁勁
今年啲2W唔同早幾年個啲,係落選秀,但潛力唔係冇。拎3個2W位投資新人唔錯吖

係15大濕9拎2W當第6/7人嚟打。一係真係超出色值得出,一係就球隊正規合約個啲太廢
牛出3年5000萬,除番開先1年1600萬
仲侮辱
屌 你揀人人揀你 4800/2y 你又嫌小
之後打到pat屎咁 隊波有其他諗法好正常 respect klay爺付出
TJD係咪睇人黎蝦,打咁多場一個blk都冇,一見對面係lottery pick就blk
唔知波仔可唔可以carry贏多場呢
波仔三分入晒
同埋好似射多咗中距
搞清楚時間線先啦,而家仲要成件事明朗咗咁多
上季初比48/2, 佢嫌年期短唔應承咪冇咗下文
開季想證明自己仲值長約就變鳩黎mode
季尾球隊要減磅要補強,佢又唔係好到值得處理佢合約先,咪放佢喺波縮合約後先處理佢囉
果陣一哥同綠都係咁玩,合約年期果度一哥都預過一樣問題,bob好人先最後關頭開綠燈比張全額保障佢,之後要減磅咪變負資產死死氣貼pick先送得走佢
你唔諗下一重簽咗四爺就擇死幾年,mdj 已經要減磅仲點會做呢件事
到最後佢自己急又話人唔尊重佢可以點
簡單講就係佢團隊太睇得起佢以為佢仲釣到長約
而勇士又跟本唔怕佢走, 放佢係最後先處理佢張合約,佢唔想留底咪放生佢用佢個room黎補強

12年開始睇大清,paschall burks果年都係咁睇咁屌啦, 有乜勝利唔勝利
Plowden幾勁
做球迷都係想睇好波啫,有乜勝利唔勝利
今年唔得,下年都想球隊贏多幾場打多幾場好波掛
咁 buddy hield 叫做俾到個希望你, KT 下年俾到咩你?

自己 reject 人哋4800萬 offer, 又有幾尊重呀?
你 reject 人又得,人哋 reject 你就唔得?
要尊重過去豐功偉績,咪去J番之前幾年嘅 highlight 囉
我真金白銀買 leavue pass 睇 live 㗎,唔係為左睇球皇片㗎
真心愛勇人

我地都要愛護吓佢

唔好三下唔埋又話要賣人,又話人請假醫老竇阻住地球轉
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞