(2023-24 暑假V 再見浪花兄弟) 金州勇士球迷討論區(283)Golden State Warriors

1001 回覆
4 Like 3 Dislike
縮咗喺老母個西度?
人哋三年約
新聞話佢報左4次 最後一次都仲係兩年4000萬 除左猢隊閪隊 根本冇隊會傻撚到比多過1500萬佢 小牛都係因為要衝冠要比份溢價合同佢
前3次幾離譜可想而知 佢對自己實力仲有不切實際的幻想
留係到一定會繼續亂鳩咁出手 唔好講咩睇開 安份d bullshit 呢d野佢季中講過十鳩幾百次

所以勇企硬唔留佢係好事黎
而家全力谷馬卡南 換到緊係好
換唔到唔知有冇其他backup plan
始終佢哋都係要同其他隊鬥快搶人
放鬆啲先,星期六咁得閒mon post咩,你勁緊張

首先我話你 咁耐先諗到點人身攻擊我 就唔代表我唔係人身攻擊你,我擺到明就係笑尻你7,笑尻你縮骨垃圾 基本邏輯都唔識 建議你讀多兩年書先

講黎講去 咪又係話呢樣唔好 話果樣唔好,咁你建議左啲咩 唔洗再paraphrase 多次

點睇喺仲有curry再搏冠嘅機率都係由重建再搏奪冠高機率啦,curry係歷史級球員,幾多支新季籤先會抽到並養到一個curry

關咩三唔三老事,唔洗藉啲咦加啲身份比我去分立場搵幫手喎

如果只用奪冠做成功與否,襯curry仲有力,奪冠機率比重建(有30隊,冇bias就得3.3%,有隊勁啲,頂盡咪1%一年)
條友啲留言九成唔係撩交嗌就係扮識波, 仲理佢做乜
明明過左豪華稅線就要交稅, 你仲喺度講咩Non tax player mid level exception唔使交稅, 咁樣就叫識波?
而家中鋒位最弱
有中鋒多嘅得拓,巫,熱,魔術
好似報導緊Jazz已經由10%機會交易 到 50% 再到而家傾向trade走
話因為搵唔到同級別球星配合馬卡南建隊

但熱火都對馬卡南表示興趣
勇士暫時賠率同Jazz一樣 但呢個冇咩參考價值 球迷買得多賠率就會趺
咁最後有冇用到TPE做S&T呀, 講真老闆肯唔肯交稅關我撚事咩
淨係識quote啲台狗, 笑鳩庫奇迷仆狗自己就跟到貼一貼
1.『講黎講去 咪又係話呢樣唔好 話果樣唔好』
五個trade rumors or news( PG, De'Anthony Melto, Buddy hield, kyle anderson, Markkanen) 我最多咪反PG同Melto, 你幾時見到我話其他三個trade唔好呢

2.咁你又比左咩建議咁撚巴閉呢, 你又咪係根據D 球隊啲trade rumors or news 作出評論,咁樣就要畀咗建議????

3. 我上面#648已經講咗當時唔操作PG個trade 咪專注年輕球員身上囉, 你係咪唔撚識中文字, 咁多年讀屎片??建議你同TA狗一樣, 坐返幾年監讀下書先
熱水啲資產仲少過勇士, 九成放料出嚟托價
我覺得暫時勇士開嘅價係最高, 係睇Ainge想要多幾多, 廁嘅資產最多但係佢哋冇勇士咁有迫切性要做大trade
最後有冇用到TPE做S&T關我撚事咩, 明明嗰陣時我講緊過左豪華稅線就要交稅, 係你突個龜頭出嚟講咩Non tax player mid level exception唔計, 仲要喺度講咩咪撚癲, 嗰時7撚咗就唔應我
唔肯定 但我睇支論壇 傳說話Angie好撚迷tyler herro
當年比熱水截糊一直耿耿於懷 所以如果熱水肯出tyler herro
可能加一個首輪再加今年個新秀就夠
想問你講緊勇士開嗰個價係GP2+ Looney + 3個frp OR KUMINGA+ 毛+BP+3個frp OR KUMINGA+ Looney/GP2 + 3個frp
算啦, 呢啲垃圾block7佢啦, 見到都哂心機
5000/3=?
天日夏聯TJD同波仔係咪唔出,我見佢哋好似係去咗陪練美國隊先
有kerr帶刷副本吸下經仲好
同lbj kd ad練波好難得
呢d 自己post 圍爐ff 下有咩好笑

你夠話buddy hield 要用人trade 之後冇機會換人啦
trade 呢d 野邊個知
唔通又拎出黎笑咩
自肥計劃
弱弱一問

乜ta仔坐咗監咩

講笑咋吖
條癲狗ta 被國安搞都要冷嘲熱諷
公海岩佢多d 同果班賤種一樣

之前pg 果陣已經係公海圍爐笑返勇post d 人
笑完又入黎傾 癲癲地
cdrom 表示block 咗
非常擅長3分球投射,偶像是柯瑞(Stephen Curry)的「日本柯瑞」富永啓生,雖然在今年NBA選秀會落選,但溜馬和他簽下一紙張Exhibit 10合約,新季有望挑戰NBA。

日本仔都有約但david哥無
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞