(2023-24 暑假V 再見浪花兄弟) 金州勇士球迷討論區(283)Golden State Warriors

1001 回覆
4 Like 3 Dislike
個乜鳩湯臣
缺啲得分手吖,當然,靠個SL上嚟做第5/6 位得分手不切實際。但當2W簽,好過天氣匙/J. Robinson等人先。

如果係想當抽獎,今日爆起個落選秀Mantas RXxxx
唔差,射得有用,好似係立陶宛聯賽打咗一年(?) 2W俾個機會都好

正選Bolden有啲似Ezeil咁嘅大黑棒,但有TJD/魯大哥/Post 再簽隻底好似有啲重覆(15大又唔撚識用,一味夠綠師傅同啲Guard頂真係辛苦到

以色列MVP係?
41號件白人中鋒 但條友應該唔會留NBA 佢係以色列呼風換雨 冇必要黎坐飲水機 黎打夏聯都係當感受下NBA強度 圓夢學下野咁

我覺得可以簡件即插即用有腦既上黎好過乜鳩湯臣 感覺湯臣呢d nick young式打法難d轉換上黎
9估 湯臣/Polwden 可能2選1 2W

件41防守少懶,擘大手同放低個防守威脅差好遠,不過係有skill嘅
Ethan Thompson
https://www.instagram.com/p/C9GfRWdPupJ/
唔知呢個lacrosse 2way會唔會肯俾佢出多啲
暫時2W 合約得Beekman 一個。未知Spencer留唔留到,今年2W都大競爭
真係差啲trade到PG

無人知若果PG嚟勇係打得好定差,但MDJ都算幾有決心去做trade(係艇寧願乜都冇都唔肯放人)

希望MDJ繼續努力,佢唔易做
暫時冇cap簽人, 如果冇trade可能要用住2W簽Post先
Trey Murphy III來的

呃唔到我嘅
以為Post係正式合約
Stephen Curry wants to be a Warrior for life, but knows 'things change quickly'

尋日curry接受訪問話雖然四爺叫佢唔好向管理層施壓,but he didn't listen to him,姐係佢有叫管理層留四爺 但管理層唔聽佢講。

懷疑如果再trade唔到馬卡,curry會叫trade me
有冇咁誇張
如果頭半季打到成pat屎咁就講唔埋
鳩up姐 但curry拎5冠6冠就可以踩撚死FOJ
大清做主力爭冠都係最後呢一兩年
其實d10日約2way有幾錢人工?
話唔埋疊埋心水養老呢
佢唔似會離開金州
假如佢會走(雖然應該無咩可能),我想睇下佢同wenbayama同 波波教練,或者任何一隊有勁內線
十萬八萬美金,未計唔同地方有唔同稅項
過份解讀就係呢啲

拓柒咗咁多年tank咗咁耐又冇champ連playoff都入唔到手錶佬先話想走,勇隊波仲補強緊又繼續以大清為核心有名有利點解要走?灣區仲要係大球市投資重鎮好似二姑咁場賺得仲多有乜理由臨退休搞臭自己個名再斷自己米路?
佢唔會走掛……
我估佢係對klay走有感而發姐
太子就係
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞