(2023-24 暑假V 再見浪花兄弟) 金州勇士球迷討論區(283)Golden State Warriors

1001 回覆
4 Like 3 Dislike
https://x.com/DukeMBB/status/1810480321973936487
未成年體格同JT望落差唔遠        
馬刺好似黎真 有班馬仲hold住啲pick好似唔係好化算
Kings而家諗緊搵多件去拍住ddr
馬刺肯出一線鷹嗰幾個pick冇人夠佢哋爭一早deal咗, 而家冇消息即係未有offer
傾屎唔出Murray都好難贏勇個offer
噏乜

想講譚喺美國隊算巨啦喎
mb個頭大撚到
見到坐正中間個撚樣就唔開胃
咪玩啦
球會no.1 legend+icon
仲係棵超大搖錢樹
勇士管理層點樣on9同腦殘都係可能放佢走
你不如驚4爺事件搞到佢心態變左啦
Curry 已經係 Bay Area Icon, 除非勇士倒自己米換佢走,我覺得 Curry 唔會自己主動話要走
咪玩啦
球會no.1 legend+icon
仲係棵超大搖錢樹
勇士管理層點樣on9同腦殘都無可能放佢走
你不如驚4爺事件搞到佢心態變左啦
加埋個髮型嘅視覺效果
憑空又高幾cm
我覺得係俾說話球隊聽啫
唔好老馮覺得我一定留勇士 我唔滿意一樣可以走咁
佢呢次應該好唔認同管理層做法
有五個白人
22年後Klay閪足兩年playoffs但係curry一句聲都無出,證明佢幾撚重兄弟情。今次勇唔留klay佢點會滿意
最想睇curry同lbj互換,等佢夾而家湖人個陣
基本禮貌啫,唔通好似Embiid咁直接開砲屌隊友咩
問題就係究竟咩叫未來
Champ根本好難
有curry呢啲歷史級球星係隊根本萬中無一
如果好似76人呢啲咁講未來
年年都入Po但無冠
我寧願衝多一冠但衰10年
呢個我認同支持全力衝多次,反正curry退休之後我諗勇士要再champ可能要等多二三十年

不過老細係咪咁嘅諗法就唔肯定,同埋我覺得就算換到mkk都好難衝出西岸,不過就算等到下年都好似冇乜大魚fa,如果可以淨係出古同頂其中一個再加picks就換到都值得搏下
但我覺得就算換到馬卡南勇都好難冠 勇啲人腳對比其他球隊已經好難再衝冠
覺得換返KD返嚟,仲有機會拎多個champ
我覺得起碼有競爭力先,家下爭冠起跳都雙星。
應該而家個陣開季了
管理層覺得而家補強ok
有pick都唔搏馬蛇
可能人哋唔要嫌出手低
[Slater] Warriors remain in pursuit of Lauri, sources confirm, but have entered the waiting period. They’re willing to wait for an answer on Lauri, believing a level of clarity will arrive on Aug 6, at the latest, considering the contractual dynamics | Quinten Post is currently ticketed for a 2-way
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞