(2023-24 暑假V 再見浪花兄弟) 金州勇士球迷討論區(283)Golden State Warriors

1001 回覆
4 Like 3 Dislike
如果做到應該比mdj口爆中出二十連發
好棘
留古防守又做唔到頂嗰種POA
留頂進攻打唔打得返起係未知數
留邊個都有疑慮
就算交易唔到馬,但如果交易到Hield既個陣都唔差,當然上限唔會高得去邊
入到PO唔駛一輪遊已經當贏啦
見頂唔係好信得過了
其實佢下半季唔差
不過應該唔鍾意係呢個環境打波了
去其他隊真係會好啲咩?
不論地方,氣氛,戰術布置等方面
我覺得佢換隊好大機會仲柒啲
叫大清幫佢起返機
Jonathan Kuminga + Gary Payton II + Kevon Looney + 4個首輪<其中1個要3方交易先做到> + 交易特例
交換 Lauri Markkanen + Jordan Clarkson

有可能咁樣換, 我覺得Lauri Markkanen Jonathan Kuminga唔可能並存, 因為下年兩個都需要要頂薪績約, 加上GP2 & Looney又係下年到期約
三方交易
用見頂去換幾個frp
再將gpii+looney+frp送去Jazz
咁樣得唔得?
其實我覺得換走見頂/古就點都係 downgrade …
古頂本來就共存唔到
你搵邊隊出幾個frp換見頂
就算得都要啃一兩件垃圾
交易特例冇得打包, 至於續約問題, 如果單trade換走埋見頂, 下年勇士個已保證資薪就已經降到一億以下, 而下年個2nd apron保守估計都有兩億, 理論上可以食得落兩份頂薪
覺得見頂個時間線同和約長度比較適合curry + 人工唔貴
最慘古現階段做唔到POA
而家係咪只好肯出4個frp就有Markkanen?定係仲要睇爵士鍾邊隊嘅pick?
最多frp既雷
多謝指正, 請問可以用交易特例換首輪?
而家係咪只肯出4個frp就有Markkanen?定係仲要睇爵士鍾邊隊嘅pick?
簽多幾個球證好過啦
消息傳帝王, 馬刺, 勇士3隊有出offer, 如果係真就等jazz揀
而家係睇Ainge究竟係咪玩嘢定真係有心trade
肯唔肯用 frp 賭見頂先
同同岸PO隊交易,一陣PO撞到就大鑊
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞