(2023-24 暑假V 再見浪花兄弟) 金州勇士球迷討論區(283)Golden State Warriors

1001 回覆
4 Like 3 Dislike
TRADE完佢返嚟係有佢鳥權, 可以開五年頂薪合約同埋多啲錢
3個pick安爺唔會肯
見到bridges換到咁多野 一定大咬到飛起

砌好哂個陣但kerr 場場都要出5g 陣真係唔關mdj 事
談判手段唔會一開始就all in, 而家傾屎準備換DDR繼續爭嘅機會低咗, 基本上係睇廁同勇士邊隊出價高, Ainge覺得唔啱心水extend咗芬蘭佬嘅話要等到trade deadline先可以再trade

新四爺
有咩方法可以變d pick 出黎
拉第三方 再由第三方食gpii looney嗰啲爛約兼送啲pick去jazz
似乎冇隊會咁笨柒
食爛約點解仲要俾pick 出黎
pick就冇, 再加碼都係啲swap或者新仔, 目前個offer聽落就應該未加古同波蘭仔
食爛約仲要送pick
咪就係話冇一隊會咁樣做第三方
而家最大機會係單對單交易 jazz會咬兩件新仔加幾個pick走
跟住仆迷同功勳撚話留唔住仆同4爺就係0分
學一哥咁啦
咁講真 獨咁平簽klay 勇都留唔住都真係少少失望
最後底薪戰士返黎打一年
活塞
KT 擺明唔會用呢個價同你續,有咩好失望?
pick based先唔好
而家個roaster太多人,一定要賣咁啲走
pick過幾年大清退落嚟就好值錢
但同Ainge交易佢一定逼你嘔啲pick
唔值錢都唔要你啦大佬
Ainge以為個個都係Billy King
GP2 同LOONEY 都係一年約
要走應該唔難

點樣變D pick 俾ainge 先難搞而家得兩個可用?
拉公牛,逼爵士食Lavine+2picks 自己再出多2個pick.
自己出多2picks 逼番公牛食 GP2+Looney

點配對薪資未諗到
所以要出古,BP,毛 咪變到D pick 俾ainge
逼爵士食Lavine大爛約????????
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞