(2023-24 暑假V 再見浪花兄弟) 金州勇士球迷討論區(283)Golden State Warriors

1001 回覆
4 Like 3 Dislike
下面條友話勇士送出去既錢會遠多過收返
如果係咁 我估都係搵公牛trade 頂加gp加魯
但係由Jazz去食lavine張約同拎晒全部pick

咁既話隨時下年頂薪續馬卡南都唔洗交稅

mdj我願意幫佢含撚
芬蘭佬份約好細好易match, 如果要出古咁佢哋最好keep返28年打後嘅首輪, 古同picks唔可以兩樣出晒呢條底線要企硬
毛有冇份開季都未知
呢單做得成都幾撚癡線
古未必啱安爺爺使
草到4個frp 可能仲吸引
情感因素好想古留低 但古+其他人打包換markkanen 又好似幾正,大家點睇
目前勇士最盡應該出到26 28 30(1-20)嘅frp+25 27 29 31嘅swap, 公牛如果肯出frp去甩Lavine份約加加埋埋勉強夠5 frp嘅價值, 唔使出古嘅話用晒啲picks都可以接受
留到頂,出古冇所謂
有返個HIELD都好少少...
Markkanen真係啱用咩?佢擺明只可以打4號位,要廢鳩就佢長期打5號腰骨都斷,同埋總覺得Ainge有詐,如果Markkanen真係咁勁點解唔留返黎建隊
雙年特例會簽多隻C
安爺爺之後兩年要tank到盡keep pick
成隊勇得古有finisher能力 仲要trade走佢
想個波係三分線玩炸彈遊戲咩
又咁講

雖然都有少少J Markkanen

但我從來唔讚成同安吉有任何生意來往

條友專打劫人

應該全聯盟都唔做佢生意杯鳩葛佢等佢一條友自己篤手指玩賓周
jazz都幾多錢剩
真係古都走埋就冇人衝rim
真係靠見頂咩
Markkanen二線all star實力, 未勁到可以做基石嘅級數, 但係有身高有射程好適合現時NBA打5 out嘅版本, 加上佢份約今年到期, Ainge想坦抽基石未必想俾張頂薪extension阻住重建
Starter: Curry, Buddy Hield,Wiggins, Markkanen, Green?
Bench: De'Anthony Melton, Kyle Anderson
Danny Ainge 叫價肯定係 古毛BP+ 3個FRP
你呢段都啱kat用
上面打飛機論,拉到公牛果啲又唔介意
公牛肯拎 frp黎清 Lavine, Jazz有 cap space食下限 毛就由鳩佢啦又唔會養佢,睇下出見頂定古+frp
Kat一早簽咗max extension, 狼又唔係想坦所以好難比較
講埋先我唔睇好勇士真係出到個夠吸引力嘅package
佢黎應該係打3號位
但見頂、Gp2、魯又無咩可能係同人交易時收到FRP返黎
勇pick 26年開始大清張約完咗會tank值錢,同湖死都唔肯出27 同29frp一樣,所以好難揀
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞