(2023-24 暑假V 再見浪花兄弟) 金州勇士球迷討論區(283)Golden State Warriors

1001 回覆
4 Like 3 Dislike
最快都應該係今晚先會再有update?
幾時做咗新同學

傳o者

可能阿記險簽呢
二清S&T去牛其實點拎先唔會蝕咁多,以為衰極有Kleber,點知得2個次輪
????? 交易特例咪換左slow mo
仲有deal緊既buddy hield
而家咪用左個16M交易特例當中嘅9M trade 左Kyle Anderson返嚟囉
咁多盲毛乜都唔識就係咪都屌左先, 笑撚死
知有交易特例,純粹諗返轉頭覺得係咪可以拎翻多少少資產翻嚟姐,我唔算屌啦
要啃Kleber先至叫蝕
條Oliver話啱使出古同波仔拎到芬蘭+buddy都係得75分或以上
你當Klay換SloMo+Hield, Klay本身可以白走乜都冇
Klay留低既最後一點心意
交易特例好過球員啦 球員淨係佢果一隊簡
交易特例可以30隊任簡 仲可以拆開30隊簡兩件
而家隨時簡到slowmo + hield
應該拎angie老母裸照都做唔到的deal
做到既話我封mdj做新angie
咁你覺得能該換乜返黎
我都話呢啲互相利用渣,唔好講到佢咁偉大
佢白走嘅話得返爵士活塞果幾隊夠養佢胃口,佢自己想再衝成績都睇唔上眼啦
btw見而家話四爺個deal玩到去6飛mega trade
咁S&T不嬲都係講互幫, Klay最差都可以去猢攞MLE, 而家佢攞得多少少又有第三年, 仲有得繼續爭冠, 勇士又換到嘢自用叫做雙贏

佢話走就走冇拖泥帶水浪費時間勇士先有得把握時間做其他操作
所以話互幫囉,出面有大約等緊佢就揸莊想點玩都得姐,佢想收份好啲嘅報價都要勇士出面去做先得,見人講到球隊冇 say咁
勇 Anderson Hield 2rp
牛 Klay
蜂 Green
狼 2rp
76 ?
第6隊 ?
PG跳出合同直接free agent呢種就真係渣都冇。艇用咁多代價換佢如果free走先真係肉赤

睇下有冇可能用GP2+trade exception 換到其他野,如果簽Hield GP2更加冇位打點都要換出去

傳緊蜂艇trade小喬<> powell同 mann
應該改埋CURRY部車做家庭車
唔係好明 點解屌 anderson 呢個trade?
頂到pf 又有防守 幫下內線
投射能力差囉

但好過咩都唔做
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞