(2023-24 暑假V 再見浪花兄弟) 金州勇士球迷討論區(283)Golden State Warriors

1001 回覆
4 Like 3 Dislike
不嬲讚佢冇屌佢

醜人唔易做

仲有不少神操作

屌佢啲人應該唔多識波

剩係賣poole一役已經要比滿分佢
女人怕佢過多一兩年老atat

All in 全副身家勁危
我就係要呢啲

最好永瀆吾蝗,就算死咗都要繼續世襲

世襲籃球應該癲過功勳籃球
Ainge條友信唔過 睇完覺得佢想約魚多
hield黎到但陣容變得擁腫
gp2 魯 毛應該要講88
kings講左話唔放Murray
但勇士可以放得波仔
5方交易:
勇 Anderson Hield
牛 Klay
蜂 Green
狼 2rp
76 2rp
真係唔出人trade 到hield
開始覺得有機會簽馬卡南

佢地留返黎match salary
Stephen Curry $55,761,216
Andrew Wiggins $26,276,786
Draymond Green $24,107,143
De'Anthony Melton $12,800,000
Gary Payton II $9,130,000
Kyle Anderson $9,000,000
Buddy Hield $9,000,000
Kevon Looney $8,000,000
Jonathan Kuminga $7,636,307
Moses Moody $5,803,269
Brandin Podziemski $3,519,960
Lindy Waters III $2,196,970
Trayce Jackson-Davis $1,891,857
Gui Santos $1,891,857
Quinten Post $1,300,000

Total $178,315,365
唔講情感 走KT嚟hield應該會勁咗
過咗稅線同first apron
而且滿咗15人,應該有後續再賣人
又爆上限
咁仲點簽馬卡南
簽左melton 其實gp2都走硬
會free 返9m 加埋魯大哥8m 就食到馬卡南
Jazz要肯受先得
睇吓gpii looney 3frp 拉第三方搞唔搞得掂
咁抵?不過至少補強番隊波
畀pick都簽唔到,咁樣有機賣兩個加pick去換馬卡南
Melton 12.8M
Hield 9M
掉轉人工合理啲
只可以期待之前講公牛lavine 三方交易
成事MDJ 封神
算鳩數啦,爵根本冇諗住賣俾勇,只係想借勇黎抬價
mdj可能唔急換馬卡南
可能會比個陣打半季睇吓效果

而且古下季多左球權 無論如何數據只會越黎越靚
馬卡南得返半季合約 交易價值向下降

到時換應該平d
好似抬唔郁 馬刺冇晒聲氣
kings好似想要snt ddr
贊同,養古多半季睇吓點先
扛唔起再攞去換,或者換唔到平啲續古都好
見頂唔俾打奧運 可能真係有trade仲傾緊呢

mdj其實做得好好
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞