(2023-24 暑假V 再見浪花兄弟) 金州勇士球迷討論區(283)Golden State Warriors

1001 回覆
4 Like 3 Dislike
如果頭半季隊波打唔起
應該係會增加佢叫trade me去強隊搏既機會
古下年要extension 仲要未夾過jazz體系
萬一trade到黎唔適應又要開約咁就出事

我估jazz會想要4frp多過古
搭gpii looney match人工 呢兩個都係剩低一年約 jazz可以free 20m cap出嚟
再攞住啲pick搏狀元
curry唔會走啦
但我覺得佢會prefer留到最後
勇士係出唔起4frp, 最多可以出3frp, 所以先有可能要搵第三方幫手
以Curry既球隊地位同價值
除非佢自己嗌trade me,唔係既話管理層點on9都無可能放佢走
睇下Curry仲想留係勇士打幾多年就真
Bronny: y’all gonna regret it
係咪已經簽左終身合約
唔止終身合約, 個關係類似jordan同jordan brand
追大講真話 古天花板就係Ingram 仲要係練多兩三年先可能去到

但勁多人乜撚都話唔換要留古
而且我認為如果真係換到 仲留到wiggins 應該拎佢去換中鋒 將sf留比馬卡南 因為green唔可能35仲長期頂中鋒
最多諗到Curry 想去黃蜂完夢 但機會都好微
Ingram有單打 仲識傳下波 清你都幾睇得起古
馬卡南作為一個七呎嘅人點打SF, 畀其他啲小前鋒一步過咗啦
大前年係騎士同前年Jazz都有打過
係上年Jazz 先打返四號位
睇過佢球王片都知佢橫移絕對唔慢
七呎打SF, Wembanyama都可以打SF了
Edwards
Doncic
Kawhi
Lbj
Kd

馬卡龍點mark以上呢班
公牛果陣咪企三號
猶他爵士隊長人Lauri Markkanen現在已成為勇士球團鎖定的「第一目標」,不過爵士隊對他要價非常高,只願意比照紐約尼克以5個首輪籤得到Mikal Bridges的高價將其賣掉。

5個首輪籤
Ainge不意外 差在未送埋個球場俾佢
以上呢班有人守得死? 仲有lbj kd呢d長期打大前 關sf咩事
真係預上呢堆top tier 完全可以green向下守 然後馬卡南守返四號

然後決勝先再所有人打上一格 打五小
公牛後期迫佢增重打五號 結果打到佢不停傷
堅決唔同佢做生意可解決問題

全聯盟唔計自己都仲有29隊,杯葛1隊都可有28隊可trade,點解要益條賤精,最見咪唔要馬卡,又唔係咩世界末日之事
假設庫奇呢個陣容十五大係真係會排既,假設真係見頂同古都無郁到既情況下,將TJD換咗做馬打正選,TJD打後備,廢鳩做協防或者不時同馬換位,而上面呢堆就交返比古頂去守
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞