(2023-24 暑假V 再見浪花兄弟) 金州勇士球迷討論區(283)Golden State Warriors

1001 回覆
4 Like 3 Dislike
根本上面呢班人就成個聯盟單對單鎖死佢哋既人屈指可數
Green而家點向下守從來help defense先係佢強項
你俾翻十年前既green就可能得

對住edwards doncic人哋咪點名switch馬卡龍出嚟打
再加多句

如果窩真係咁好就唔會早前clippers又唔想要而家jazz 都嫌柒

跟本係班fans自已性幻想佢會變啞仔變膠比

未計佢季尾續約時又會飛擒大咬

所以我一直建議二選一留見頂
最*多*咪

Typo
如果5個首輪係可以幫手感換到多一個冠軍,換到多一個FMVP幫佢提升歷史地位相信管理層係唔會吝嗇FRP

不過當真係換到馬返黎,唔知勇士可以行到幾遠呢
守唔死都要限制架大佬
22年冇頂守doncic tatum會咁輕鬆?
根本而家小前要有隻poa係度先有得打
FA仲好睇過Playoff
所以我上面咪講咗如果真係交易到馬返黎,而古、頂都仲係陣中既,可以考慮參考庫奇講既下手感配四鋒陣
pg: curry
sg: melton/hield
sf: wiggins
pf: markkanen/green
c: green/tjd

如果成事都幾好j,睇下有冇機會可以三方交易出少啲picks
其實有道理,如果真係全力衝留古又未必有用,我諗佢要進化到全明星最少都要多兩年,見頂起碼喺playoffs證明過自己,望佢回勇好似大機啲
擺明衝下季的話要 pick 黎做乜, 自家都有4個後生養, 係擔心之後幾年爆 cap
咁打幾號位都可以switch出黎打架啦 wiggins上季d防守數據咁撚差 出佢就會唔同? 我淨係知green一定頂唔到82場打五號
最好如你所願見頂下年變翻場均十九分
但見佢啲狀態真係好難
芬蘭佬打唔到五
一定係廢鳩五、芬蘭佬四、古頂爭三
最柒係冇人肯嚟
沾狗話肯降薪畀管理層trade人
結果target嗰三個都唔嚟
助教想請Scott都俾勇截埋

全世界都落湖同沾面,爽到
trade 到芬蘭佬返嚟仲可以有古頂其中一個???咪撚玩啦
Laker! This is for you!
點續約
傳緊話爵唔要古又唔要見頂麻
真係換到返嚟, 古同頂要走一個下年先可以俾max芬蘭佬
諗真講, 兩個預咗其中一個完季會走,咁嘅心態打出黎唔方好
咁好大機會至少其中一個會包埋入單trade, 所以擔心嚟都無謂, 換唔換到都未知
唔係話湖追緊derozan 咩,另一頭又max LBJ, 捉蟲on9
唔使用古換到馬卡龍就好
如果要用古 得翻見頂好危險
隨時見頂下年再廢啲
對見頂真係唔抱期望
大佬佢近一季半都打到pat屎咁,依家無晒團火,已經唔係22年嘅佢
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞