(2023-24 暑假V 再見浪花兄弟) 金州勇士球迷討論區(283)Golden State Warriors

1001 回覆
4 Like 3 Dislike
由單節14球三分變10中0
其實都幾傷感
失望在將佢續約嘅事放喺後面 覺得唔被尊重
西岸仲有邊隊弱過我哋 前過我哋既得湖冇變強
塊同艇感覺輕輕弱左少少 但整體都好好
灰熊就鎗王復出
tjd 個頭平實左好唔慣
講真 個場係怒
但10射0中curry都唔係無發生過
剛好撞正咁關鍵嘅比賽出事

但過後睇返,Kerr 作為教練
臨場決定問題大好多
塊 問題大好多 KCP 呢啲默默耕耘好球員,留都留唔到,真係諗住打死Jokic 咩。

艇近2季對我地都係55波,但第四節勇就會自爆,睇下今季有冇改善。

睇番上季,其實勇士對強隊,真係卡卡西,我個人睇差距唔係好大。但真係睇下自爆方面有冇改善。
占士又咪係慢慢等到最後
比隊波試下補強先
隊波實同佢續約架啦
係佢自尊心過重姐
題外話 塊贏完冠之後好似就滿足 浪費晒
今年淨係補左我哋既沙?
首先,失望唔係問題,每個人都可以失望的
你覺得失望在唔被尊重,我理解
我嘅回覆只係唔理解,牛平簽關失唔失望咩事?
正如同我拗嘅人都講得出唔關錢事
唔關錢事又關牛「平」簽事,就係好茅盾
佢肯平俾牛唔代表肯平俾勇
真係為啖氣嘅話,勇都平簽唔到
平簽個機會係唔屬於勇的,咁有咩好失望?
其實我都係疑問,問左日幾兩日,
你哋幾個都係兜來兜去答唔到我平唔平簽關失望咩事

其實佢傷緊都俾 max 佢,已經夠「尊重」左佢
上年有 offer 佢 兩年 4800萬,亦都夠尊重
佢上年唔肯 take, 我都好失望
呢幾年佢拎 max 交出咩表現,好多人都對佢失望
Summer league好多個都幾有潛質
芬蘭冇聲氣 完左?
你當傾唔成啦,冇Markkanen至少防守唔洗煩
啲人成日最好笑係唔屌攞幾千萬果堆老屎窟反而屌啲幾百萬新仔
唔出古仔點會換到
Kuminga先係單防又唔掂 恊防又唔掂 籃板保護又唔掂
如果下季見頂冇改善 小前鋒又穿窿
Angie會拖到最後一刻 當年Mitchell都係拖到八月先done deal
summer league又屌打湖
激發Kerr 揀 2way做正選 既決心
起碼今次夏聯勁果幾個都2/3搖擺 唔矮兼有對抗性
新Thompson 咩料 連續2場20+

應該係barnes hurter加幾個首輪都reject
個湯臣邊度嚟?  
San Antonio Spurs is sending four 1st round picks, Jeremy Sochan , and Keldon Johnson to Utah Jazz for Lauri Markkanen.

公海見到,堅定流?
冇source嘅一律當流
https://en.m.wikipedia.org/wiki/Ethan_Thompson
原來參加過2021 draft佢都25歲
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞