(2023-24 暑假V 再見浪花兄弟) 金州勇士球迷討論區(283)Golden State Warriors

1001 回覆
4 Like 3 Dislike
個用字好似勇士不情不願勉強接受咁
hield真係肯收700萬一年就算? 一個球員都唔洗出?
Warriors are sending a 2031 Dallas second-round pick to Philadelphia to complete sign-and-trade for Hield, sources tell
@TheAthletic

@Stadium
暫時消息好似一個球員都唔洗喎。76收2031 pick only
*仲有個交易特例
咁着數唔知幾錢年薪
一個srp就換到
yes就係講緊個交易特例得700幾萬
咁hield係大幅降薪黎勇wor
本身係fa 呢個正常
問題係全世界都預hiled至少收一千萬一年
後撤步覺得要收到千五萬
三分替身使者會互相吸引

唔知整個個係真心定點
咁應該係gp2 去76人
岩岩好900萬
好似真係一個人都唔洗出 會納入去同Klay同slowmo交易既一筆五方交易
靚trade
3年約仲要唔貴. 正選後備都得
仲要兩年約,第三年partial guarantee,佢行情竟然咁差
唔洗屌mdj 啦,可以話走klay但執到slow mo melton hield
追唔到芬蘭仔唔緊要,但如果唔trade隻7尺肉腸真係要靠looney回春
佢自己簡隊有得發揮既隊姐,基本上佢既skill set完美replace曬klay,仲多小小iso添
佢唔似薪水戰士,外國KINGS迷話佢都成日想打英雄波,希望鎮得住,同佢隻one motion射波似trae同curry個隻,其他野唔硬講,但射波就老多兩年應該都靠得住勇守表現真係小留意

其實melton個傷影響唔大既我覺得都係看點黎,話哂都係25歲仔只係
最尾嗰度寫jazz想要podz 想要kings keegan murray
真係有芬蘭仔??
以佢質素 應該要犧牲好多先換到
According to ESPN’s Adrian Wojnarowski (Twitter link), Hield will receive a four-year contract that will pay him a guaranteed $18MM over the first two seasons. The deal will reportedly feature an additional $3MM in guaranteed money, with a fourth-year player option that’s not fully guaranteed. It will start at $8.7MM in year one, per The Athletic, which suggests the total value will be over $37MM, assuming 5% annual raises.

4年37M
走一個,入返3個即戰力算係咁
由一開始想換pg 開始,擴軍都算積極
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞