(2023-24 暑假V 再見浪花兄弟) 金州勇士球迷討論區(283)Golden State Warriors

1001 回覆
4 Like 3 Dislike
咁有信心
我睇nba season stats 唔係睇一場半場
「唔好咁大聲話俾人知」
4天前
Klay上年柒極都叫高產量跑動射手, 佢走咗點都要搵代替品, Hield叫做最接近佢嘅打法
buddy hields 登鵰未呀
真,純射手嚟講,Hield 係好好用,仲Keep到38%,產量又唔低
最緊要係Hield唔會好似Klay耍大牌要球權,但又關鍵時候又表現到一pat屎咁
咁呢樣又真係緊要,至少打得唔好都唔會想屌
即係呢個已經係最好嘅選擇
最唔好既係驚比有size既switch到守唔到姐,但klay 而家都要人cover佢唔夠快問題,大家都有弱點。打落進攻邊個會好d簽到同開季再算啦,始終想防守好d仲可以上melton唔用hield 。就算trade唔到芬蘭仔簽到佢都係好有用唔係想要spacing都砌唔到個陣出黎打。

係就好
Cap爆炸
毛:我覺得自已係零
如果呢幅圖成真,成件事係離撚晒大譜
- Klay
- GP2
- Looney
- Moody

+ Markkanen
+ SloMo
+ Hield
+ Melton

立即幫 MDJ含撚
就算留到古應該wiggins都唔係哩張圖
- GP2,Looney, Moody 睇個人工都知唔會+到Hield and Markkanen
有Hield 就心滿意足啦
仲想要埋Markkanen咁大想頭
我對macroon 入到勇士持保留態度
最慘係而家去唔到勇就會係kings/刺,齊齊爭playin
感覺爵都係想聽下報價 冇打算認真賣
但得返1年約
Markkanen又唔似會續Utah
Ainge冇理由等佢下年白走嘅
爵想逼到國王出murray 勇似被人擺上枱
https://www.hoopsrumors.com/2024/07/latest-on-lauri-markkanen-2.html
The Golden State Warriors have agreed to a deal acquiring Buddy Hield via sign-and-trade from the 76ers, sources tell.

New teammates Hield and Stephen Curry are leaders for most 3-pointers made over the last 5 NBA seasons – and now will be teammates.
爭個芬蘭佬就完美
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞