(2023-24 暑假V 再見浪花兄弟) 金州勇士球迷討論區(283)Golden State Warriors

1001 回覆
4 Like 3 Dislike
一樣野可以100%岩就無討論價值啦
討論從來都係有uncertainty
就好似無人知換唔換到馬卡南,換到嘅話用咩換
咪值得討論,講自己囉
而家呢個陣容打都未有得打都有得馬後炮?
PG trade 個news 一出我就反對啦覺得佢老
Kyle Anderson 完全冇評論過佢
buddy hield 尋日就話可能會用 gp2+Looney trade
係Markkanen 話D人FF咩GP2+Looney+ 3個frp就想換到Lauri Markkanen
每單trade 都有講嘢自己諗法, 咁樣就叫冇畀自己諗法同意見
一定要評論完每單trade再比建議㗎, 你哋大多數咪又係就咁樣評論每單trade就算, 比建議真係笑撚咗
你唔好玩轉移視線
上面啲巴打一直係講緊點樣砌隊波,問你點樣砌隊波先合你心水但你一直無講自己既意見

唔係講緊果啲尾經done deal接近done deal用咩交易先合理既意見

仲有Melton果單又唔見你講?
條傻閪除咗扮識波帝之外仲識啲咩
咁簽到buddy hield真心癲
76人剩餘嘅薪酬空間只可以用底薪簽人填格仔
食唔落gp2加looney約 hield又唔會肯簽底薪 兩樣加埋先令到勇用1張籤換佢番黎

同意庫奇咁講 hield只係綠葉 勇士有佢後唔會大幅提升實力 對強隊hield未必發揮到
波叔張約結果論係無左就咁,但其實真係算係咁,原來咁撚彈性,大佬Poole哥張約過多季節隨時甩唔到
佢唔會係主力
但9m簽到真係諗唔到
其實都冇得揀
薪金卡死哂, 大魚又唔黎
二哥唔走都只會比上季更閪
仆簽大約嗰時已經係死局,Bob Myers 仲要五個次輪簽GP2之後拍拍蘿袖走咗去

而家俾MDJ搞下搞下又有番啲可能性
唔變既話,收局一定要出5小先出齊klay 古 wiggins,無左klay隨左釋放番d出手權比古,又唔洗排5小先出齊d大粒野加古,雖然wiggins係有d同古撞。如果真係執唔到芬蘭仔咁戰術上必然要諗多d用古終結,希望係
乜撚嘢叫上面啲巴打, 基本上得TJD條傻鳩問我, 條友一嚟就屈我毛老母, 我都費撚事理佢
咩玩轉移視線呀, 個個一般球迷都係咁樣對嗰啲trade/trade rumors講自己睇法㗎喇, 反對其中一個trade rumors(PG) 就一定要畀份proposal講點樣砌隊波???
追追熊係台大教練 佢一個講既價值應該大過成個勇post加埋
勇post 睇得明戰術既連1/3人都唔知有冇

不過講中左班Kuminga媽媽粉玻璃心又碎
原來係咁勁,咁參考價值好高
以目前既進度黎睇,古點都唔會係基石黎,二當家都未係,最多係三當家。
如果用一個有潛質做到二、三當家既球員契到一個好適合球隊既空間內線(仲要都算年青),配埋依家個陣其實都值(不過如果真係交易既就一定要留見頂
過幾年會唔會返勇退役
乜毛老母好衰咩

我成日自認毛老母,頂老竇
所以我頂成日為咗我生癌而請假我係okay架
如果換到芬蘭仔,今個休賽期操作絕對係A+
衰d講毒榴走左,跟著又入到好用角色球員,引入準全明星,算係咁
咁都trade到就算最後一輪遊都要比100分MDJ
為左個一年約放棄太多了…除非獲得口頭承諾下季會free agent sign
Trade 完佢返嚟一定會畀max deal佢, 邊有球員會唔應承max deal
出面都可以比max啊 如果唔原地簽變相用大量pick換一年約 好唔抵
如果原隊續約唔係可以開高過其他隊?
唔係好熟
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞