(2023-24 暑假V 再見浪花兄弟) 金州勇士球迷討論區(283)Golden State Warriors

1001 回覆
4 Like 3 Dislike
塊 狼 牛 雷呢四隊就穩入 而家個陣冇乜勝算

湖 鵝 艇 國王呢啲可以55波

熊 刺 箭呢啲下季有機黑馬

勇可能都係西6至西10爭紮
老實講而Klay實力都仲係勁過Hield,我覺得佢下季喺牛會變返高效,因為佢喺牛冇得耍大牌,牛唔會俾球權佢亂打,但如果繼續留喺勇就放唔低二哥嘅ego,勇永遠冇辦法得到一個冇ego嘅Klay
我覺得都幾神㗎啦,換走毒瘤大約,換入波叔靚約
尤其係仆當時咁嘅行情,一個首輪出到真係笑出嚟,唔係呢幾年都唔洗旨意有咩操作空間
我都迷klay
留到當然最好 而家snt 有d 價值拎返 klay 又叫拎返三年約
算係咁
換到buddy之前都只係普通操作
但用二輪就換到buddy就開始有料
Klay不斷退化,點都打唔到以前攻防水準,宜加換buddy返嚟肯定升級不過同prime klay差好遠,呢個陣容應該入到playoff但唔望晉級
老實講而Klay實力都仲係勁過Hield,我覺得佢下季喺牛會變返高效,因為佢喺牛冇得耍大牌,牛唔會俾球權佢亂打,但如果繼續留喺勇就放唔低二哥嘅ego,勇永遠冇辦法得到一個冇ego嘅Klay
好有"水鬼掹腳"feel

搵下一手做替死鬼

真係要同巫迷講聲SORRY
所以我一直話佢下季響第二度打得好就祝福佢,打得差就笑得細聲D(Poole就一定大大聲),但留響我勇就一定冇好結果,好心分手係冇咁差o既結局.
咁你想睇勇士係西6-10掙扎定係連play in都入唔到tank又無得tank白白浪費一年
入唔到playin既話算tank到啦 有機率抽狀元
聽朝場summer league有冇古仔個d ?
後日先啱
第三第四年都重打summer屈新仔
GOLDEN STATE WARRIORS 2024 SUMMER LEAGUE ROSTER

Reece Beekman - G
Marques Bolden - C
Yuri Collins - G
Allen Flanigan - F
Trayce Jackson-Davis - C-F
Kevin Knox II - F
Daeqwon Plowden - G
Brandin Podziemski - G
Jackson Rowe - F
Mantas Rubštavičius - F-G
Gui Santos - F
Roman Sorkin - C-F
Pat Spencer - G
Christian Terrell* - F-G
Ethan Thompson - F-G
Santiago Vescovi - G
Jimmy Whitt** - G
Post 唔打?想睇佢同TJD有冇可能同場
Podz同TJD兩個去蝦細路
而家要比幾多稅?
好難講,勇summer league 年年都輸到仆街,前兩年古毛打SL都輸哂咁滯
板凳深度夠晒, 真係差粒星
隔離猢區酸到
古仔變星
仲有slamtalk嗰班功勳撚
笑人FF都唔望下自己FF 果D 一個都無
10幾m 好少野
FA見猢做晒勢俾對父子做show都知唔對路啦, cap又冇
猢洗乜補強 父子檔場場轟60分啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞